Kuhinja française by Nicolas
Francuska gurmanska kuhinja fokusirana na tehniku i izuzetne proizvode
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Bordeaux
Dostupno u smještaju
Bistronomski meni
KM216
3-taktni meni (predjelo, jelo, desert) napravljen od svježih, sezonskih, kvalitetnih, prioritetnih organskih proizvoda.
Meni Epicurien
KM323
5-taktni meni (usta, ulaz, 2 jela, desert) zasnovan na vrhunskim, sezonskim, kvalitetnim svježim proizvodima, koji daju prednost organskim proizvodima.
Meni za pripremu i posluživanje hrane
KM441
7-taktni meni (usta, 2 unosa, 2 jela, desert, sladak) zasnovan na izuzetnim, sezonskim, kvalitetnim svježim proizvodima, koji daju prednost organskim proizvodima.
Degustacija kavijara
KM480
Degustacija 5 kavijara iz Akvitanije u Francuskoj. Najmanje 6 osoba.
Možete poslati poruku domaćinu (Nicolas) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
25 godina iskustva
Normandija, radila sam u gastronomskim ustanovama i režirala kuhinje.
Privatni kuhar za poznate ličnosti
U mojoj gurmanskoj hrani se uživa na privatnim večerama i prazničnim koktelima.
Diplomirani državljanin
Imam državnu diplomu iz oblasti kuhanja i peciva. Član učenika Auguste Escoffiera.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije
Prosječna ocjena će se pojaviti nakon 3 recenzije.
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Bordeaux, Arcachon, Cap Ferret i Saint-Émilion. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM216
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





