Putovanje u moj gurmanski duh od strane Nicolasa

Nudim tradicionalnu, mediteransku i azijsku kuhinju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje
Dostupno u smještaju koji omogućava Chef Nico

Gastronomska tura

KM177 KM177 po gostu
Otkriće proljetnih mirisa, od barske mreže do arktičkog uglja, od janjetine od Pirineja do govedine Aubrac.

Izuzetno meni

KM304 KM304 po gostu
Degustacija izuzetnih proizvoda, govedina iz Galicije Rubia Gallega, svinja Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomski zrak

KM353 KM353 po gostu
Gurmansko putovanje s raviolima od jastoga i goveđim fileom Wellington i plavim jastogom.
Možete poslati poruku domaćinu (Chef Nico) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Diplomirao sam kuhanje i peciva, stekao sam iskustvo posluživanja tanjira.
Ugostitelj od Pariza do Ženeve
Radio sam kao ugostitelj od Pariza do Ženeve, usavršavajući svoje vještine.
Diplomirao je kuhinju i slastičarstvo
Diplomirao sam kuhanje i pečenje.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM177 Od KM177 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Putovanje u moj gurmanski duh od strane Nicolasa

Nudim tradicionalnu, mediteransku i azijsku kuhinju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje
Dostupno u smještaju koji omogućava Chef Nico
KM177 Od KM177 po gostu
Besplatno otkazivanje

Gastronomska tura

KM177 KM177 po gostu
Otkriće proljetnih mirisa, od barske mreže do arktičkog uglja, od janjetine od Pirineja do govedine Aubrac.

Izuzetno meni

KM304 KM304 po gostu
Degustacija izuzetnih proizvoda, govedina iz Galicije Rubia Gallega, svinja Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomski zrak

KM353 KM353 po gostu
Gurmansko putovanje s raviolima od jastoga i goveđim fileom Wellington i plavim jastogom.
Možete poslati poruku domaćinu (Chef Nico) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Diplomirao sam kuhanje i peciva, stekao sam iskustvo posluživanja tanjira.
Ugostitelj od Pariza do Ženeve
Radio sam kao ugostitelj od Pariza do Ženeve, usavršavajući svoje vještine.
Diplomirao je kuhinju i slastičarstvo
Diplomirao sam kuhanje i pečenje.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?