Kreativna i zdrava kuhinja s Idrissom
Mediteranska fuzija, sportska ishrana, wellness večere, privatni događaji.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Saint-Tropez
Dostupno u smještaju
Domaći specijaliteti
KM186 KM186 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM372
Uživajte u toploj i autentičnoj usluzi, idealnoj za one koji traže kvalitetan domaći obrok u prijateljskoj atmosferi.
Elegantni doživljaj roštiljanja s mrzovoljnim kuharom
KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM469
Otkrijte i poboljšajte iskustvo roštiljanja kombinujući mediteranske ukuse s modernim gurmanskim ukusom.
Od savršeno pečenog mesa i morskih plodova do šarenih sezonskih priloga, svako jelo odražava ravnotežu i kreativnost.
Večera s potpisom
KM343 KM343 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM685
Uživajte u gastronomskom putovanju od 5 jela, gdje je svako jelo demonstracija kreativnosti, u elegantnoj i impresivnoj atmosferi.
Možete poslati poruku domaćinu (Idriss Sali Ou) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
12 godina iskustva
Privatni kuhar od Sydneya do Monaka, izrađuje menije po mjeri za vile na rivijeri.
Postignuće u karijeri
Poznat po zdravoj gurmanskoj kuhinji koja spaja francuski, mediteranski i azijski stil.
Edukacija i obuka
Obuka u Lycée Hôtelier Escoffier, pod mentorstvom renomiranih francuskih kuhara.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Saint-Tropez, Cannes, St-Laurent-du-Var i Mougins. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM186 Od KM186 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM372
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




