Kulinarska elegancija Zoie
Stari svijet se susreće s novim meksičkom uličnom hranom i klasičnom evropskom fuzijom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Mesa
Dostupno u smještaju
Lijepa noć
KM229 KM229 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.695
Sjednite na obrok izrađen od svježih, sezonskih sastojaka s italijanskim uticajem. Jedno predjelo, jedna salata, jedno glavno jelo, jedan desert.
Američki sto
KM255 KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.695
Lonac za topljenje ukusnih jela samo za vas. Dva predjela, jedna salata, jedno glavno jelo, jedan desert. Meni će biti poslan e-mailom na zahtjev.
Kulinarska elegancija
KM280 KM280 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.034
Podignite doživljaj objedovanja na viši nivo uz svježe sastojke, elegantnu prezentaciju i ličnu pažnju. Tri predjela, jedna salata, jedno glavno jelo, jedan desert.
Možete poslati poruku domaćinu (Zoia) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Tokom svog boravka služio sam stotinama gostiju kao kuhar i vlasnik/operater restorana.
Postignuće u karijeri
Časopis Soeleishphoenix me je proglasio 25 najboljih privatnih kuhara u Arizoni.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Kulinarskom poslovnom institutu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Coolidge, Maricopa i Gold Canyon. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 50 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM229 Od KM229 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.695
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




