Tematsko istraživanje kuhinja od strane kuhara Davida
Specijalizovan sam za prilagođene doživljaje objedovanja, nudeći odabrane večere s više jela i uronjene kulinarske majstorske kurseve prilagođene svakoj prilici
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Kissimmee
Dostupno u smještaju
Meksička fešta
KM127
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.012
Ovaj meni stanice će biti uređen i prikazan na vašem kuhinjskom ostrvu kako bi cijela porodica mogla uživati, potpuno prilagođen zahtjevima ili željama u pogledu ishrane. It contains a chip and salsa station, fresh guacamole, corn esquites, Mexican yellow rice, frijoles refritos, chicken fajita station, beef tampiqueña, cheese enchiladas and pull pork carnitas tacos
Večera u porodičnom stilu
KM144
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.349
Ovaj meni u porodičnom stilu sadrži stanicu za rezbarenje na vašem kuhinjskom ostrvu, a meni je potpuno prilagođen. Uključuje grčku salatu, prženi krompir, francuski ratatouille ili italijanski caponata, tjesteninu, piletinu u vašem omiljenom stilu i vrhunski odrezak od rebara ili dvorac. Također ćemo pojedinačno prikazati vaš odabrani desert.
3 kursa južnjačkog italijanskog jezika
KM194
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.012
Prilagodite svoj talijansko-američki doživljaj s tri slijeda. Započnite svoj doživljaj s talijanskom svadbenom supom ili klasičnom Caprese salatom. Za vaše glavno jelo, odaberite jednu od popularnih piletine Piletine Plicata, Steak Marsala ili branzino s tavom, koji se poslužuje s tjesteninom ili rižotom. Završite s klasičnim tiramisuom, Cannolijem ili potpisom profesionalnog kuhara Panna Cotta
Čas kuhanja paelle
KM194
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.012
Učinimo vaš obrok interaktivnijim i personalizovanijim s ovim interaktivnim (neobaveznim) časom kuhanja paelle. U zavisnosti od veličine grupe, možemo napraviti nekoliko vrsta paella kao što su Valenciana, morski plodovi ili crna (tinta od lignje). Dok pripremamo paellu, uživat ćemo u bezvremenskim klasičnim tapasima kao što su patatas bravas, croquetas i pulpo a la gallega
4 kursa francuskih klasika
KM279
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.012
Prilagođeni meni s 4 kursa koji prikazuje bezvremenske francuske klasike. Večer počinje izborom klasične francuske supe od luka ili osvježavajuće sezonske salate. Za vaš prvi kurs, odaberite Coquilles St. Jacques, Escargots de Bourgogne ili Foie Gras. Glavno jelo nudi izbor između dva slavna francuska predjela: Bœuf Bourguignon ili Magret de Canard. Da biste dovršili svoj doživljaj, odaberite između dva klasična deserta: elegantni Crème Brûlée ili pozorišni Crêpes Suzette.
Doživljaj uparivanja potpisa
KM329
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.012
Prilagodite svoju gurmansku kulinarsku avanturu uz večeru od četiri slijeda inspirisanu željenom tematskom kuhinjom. Uživajte u poboljšanom doživljaju uparivanja stolova profesionalnog kuhara, gdje su svaki kurs i uparivanje predstavljeni s objašnjenjima uživo i kulturnim uvidima, pretvarajući vaš obrok u vođeni majstorski kurs.
Možete poslati poruku domaćinu (David) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Specijalizovan sam za gurmanske obroke na licu mjesta, catering i uparivanje hrane.
Postignuće u karijeri
Dijelim svoju strast prema hrani podučavajući druge.
Edukacija i obuka
Ja sam pružatelj usluga sigurnosti hrane na Floridi i pružam vrhunske standarde sigurnosti hrane.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Kissimmee, Celebration, Lakeland i Winter Haven. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM279
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.012
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?







