Doživljaji za privatne kuhare, koje je redefinirao Akhil

Profesionalni kuhar s više od 15 godina iskustva u Michelinovim restoranima i diplomatskim rezidencijama širom Evrope. Obučen za slavne kuhare, koristeći samo najfinije sezonske i etičke sastojke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju

Meni bistroa

KM98 po gostu
Uživajte u obroku u stilu bistroa s tri slijeda za one koji vole jednostavnu dobru hranu i odvažne okuse, poslužene s pažnjom. Počnite sa svježim, sezonskim predjelom koje je svježe, živopisno i osmišljeno da probudi vaše nepce. Za glavno jelo, birajte između pečene ribe ili mekog komada mesa, od kojih se svaki poslužuje sa sezonskim stranama koje omogućavaju da sastojci zablistaju. Završite laganim desertom ili odabranim izborom zanatskih sireva. Pažljivo, uravnoteženo i zadovoljavajuće. Piće nije uključeno

Sezone

KM244 po gostu
Graciozni meni s četiri slijeda koji slavi ljepotu jednostavnosti i čistoće finih sastojaka. Pažljivo sastavljeno s ritmom godišnjih doba, svako jelo je tiha ode za ravnotežu i ukus. Započnite s delikatnim predjelom, nakon čega slijedi toplo predjelo, profinjena glavna i nježan završetak deserta ili zanatskog sira. Svaki tanjir se pažljivo priprema, omogućavajući kvalitetan razgovor s elegancijom i lakoćom. Piće nije uključeno.

Poseban meni

KM352 po gostu
Prepustite se pažljivo uređenom meniju sa šest jela izrađenom s Michelinovim standardnim pristupom jednostavnosti, sezoni i profinjenosti. Doživljaj počinje s delikatnim amuse-boucheom, nakon čega slijedi profinjeno predjelo, toplo predjelo i precizno izvedena riba ili meso. Prezervacija čisti nepce prije sezonskog deserta ili zanatskog sira. Ovaj meni za degustaciju balansira brzinu i finoću. Sve vaše postavke su ispunjene. Piće nije uključeno

Vrhunski smještaj za profesionalnog kuhara

KM430 po gostu
Doživite prošireni meni za degustaciju od 8+ kursa koji slavi izuzetne sastojke, sve organske ili odgovorno nabavljene. Započnite s profinjenim kanapeima i putujte kroz živopisne slojeve okusa, teksture i boje. Svaki kurs je elegantno obložen i pažljivo tempo. Finale uključuje izuzetne mignardize i prikazuje kulinarsku umjetnost, etički izvor i duboku povezanost s ritmom prirode. Piće nije uključeno.
Možete poslati poruku domaćinu (Akhil Babu) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Specijalizovan za fine restorane s globalnim uticajima: skandinavski, indijski i japanski
Postignuće u karijeri
Obučen pod poznatim kuharima širom Evrope, radeći s najfinijim lokalnim sastojcima.
Edukacija i obuka
Ugostiteljstvo i hotelska administracija iz IHM-a (Indija) i organizovana u priznatim restoranima
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 5 recenzija

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM352 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Doživljaji za privatne kuhare, koje je redefinirao Akhil

Profesionalni kuhar s više od 15 godina iskustva u Michelinovim restoranima i diplomatskim rezidencijama širom Evrope. Obučen za slavne kuhare, koristeći samo najfinije sezonske i etičke sastojke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Od KM352 po gostu
Besplatno otkazivanje

Meni bistroa

KM98 po gostu
Uživajte u obroku u stilu bistroa s tri slijeda za one koji vole jednostavnu dobru hranu i odvažne okuse, poslužene s pažnjom. Počnite sa svježim, sezonskim predjelom koje je svježe, živopisno i osmišljeno da probudi vaše nepce. Za glavno jelo, birajte između pečene ribe ili mekog komada mesa, od kojih se svaki poslužuje sa sezonskim stranama koje omogućavaju da sastojci zablistaju. Završite laganim desertom ili odabranim izborom zanatskih sireva. Pažljivo, uravnoteženo i zadovoljavajuće. Piće nije uključeno

Sezone

KM244 po gostu
Graciozni meni s četiri slijeda koji slavi ljepotu jednostavnosti i čistoće finih sastojaka. Pažljivo sastavljeno s ritmom godišnjih doba, svako jelo je tiha ode za ravnotežu i ukus. Započnite s delikatnim predjelom, nakon čega slijedi toplo predjelo, profinjena glavna i nježan završetak deserta ili zanatskog sira. Svaki tanjir se pažljivo priprema, omogućavajući kvalitetan razgovor s elegancijom i lakoćom. Piće nije uključeno.

Poseban meni

KM352 po gostu
Prepustite se pažljivo uređenom meniju sa šest jela izrađenom s Michelinovim standardnim pristupom jednostavnosti, sezoni i profinjenosti. Doživljaj počinje s delikatnim amuse-boucheom, nakon čega slijedi profinjeno predjelo, toplo predjelo i precizno izvedena riba ili meso. Prezervacija čisti nepce prije sezonskog deserta ili zanatskog sira. Ovaj meni za degustaciju balansira brzinu i finoću. Sve vaše postavke su ispunjene. Piće nije uključeno

Vrhunski smještaj za profesionalnog kuhara

KM430 po gostu
Doživite prošireni meni za degustaciju od 8+ kursa koji slavi izuzetne sastojke, sve organske ili odgovorno nabavljene. Započnite s profinjenim kanapeima i putujte kroz živopisne slojeve okusa, teksture i boje. Svaki kurs je elegantno obložen i pažljivo tempo. Finale uključuje izuzetne mignardize i prikazuje kulinarsku umjetnost, etički izvor i duboku povezanost s ritmom prirode. Piće nije uključeno.
Možete poslati poruku domaćinu (Akhil Babu) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Specijalizovan za fine restorane s globalnim uticajima: skandinavski, indijski i japanski
Postignuće u karijeri
Obučen pod poznatim kuharima širom Evrope, radeći s najfinijim lokalnim sastojcima.
Edukacija i obuka
Ugostiteljstvo i hotelska administracija iz IHM-a (Indija) i organizovana u priznatim restoranima
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 5 recenzija

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?