Doživljaji za privatne kuhare, koje je redefinirao Akhil
Profesionalni kuhar s više od 15 godina iskustva u Michelinovim restoranima i diplomatskim rezidencijama širom Evrope. Obučen za slavne kuhare, koristeći samo najfinije sezonske i etičke sastojke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Meni bistroa
KM98 po gostu
Uživajte u obroku u stilu bistroa s tri slijeda za one koji vole jednostavnu dobru hranu i odvažne okuse, poslužene s pažnjom. Počnite sa svježim, sezonskim predjelom koje je svježe, živopisno i osmišljeno da probudi vaše nepce. Za glavno jelo, birajte između pečene ribe ili mekog komada mesa, od kojih se svaki poslužuje sa sezonskim stranama koje omogućavaju da sastojci zablistaju. Završite laganim desertom ili odabranim izborom zanatskih sireva. Pažljivo, uravnoteženo i zadovoljavajuće. Piće nije uključeno
Sezone
KM244 po gostu
Graciozni meni s četiri slijeda koji slavi ljepotu jednostavnosti i čistoće finih sastojaka. Pažljivo sastavljeno s ritmom godišnjih doba, svako jelo je tiha ode za ravnotežu i ukus. Započnite s delikatnim predjelom, nakon čega slijedi toplo predjelo, profinjena glavna i nježan završetak deserta ili zanatskog sira. Svaki tanjir se pažljivo priprema, omogućavajući kvalitetan razgovor s elegancijom i lakoćom.
Piće nije uključeno.
Poseban meni
KM352 po gostu
Prepustite se pažljivo uređenom meniju sa šest jela izrađenom s Michelinovim standardnim pristupom jednostavnosti, sezoni i profinjenosti. Doživljaj počinje s delikatnim amuse-boucheom, nakon čega slijedi profinjeno predjelo, toplo predjelo i precizno izvedena riba ili meso. Prezervacija čisti nepce prije sezonskog deserta ili zanatskog sira. Ovaj meni za degustaciju balansira brzinu i finoću. Sve vaše postavke su ispunjene. Piće nije uključeno
Vrhunski smještaj za profesionalnog kuhara
KM430 po gostu
Doživite prošireni meni za degustaciju od 8+ kursa koji slavi izuzetne sastojke, sve organske ili odgovorno nabavljene. Započnite s profinjenim kanapeima i putujte kroz živopisne slojeve okusa, teksture i boje. Svaki kurs je elegantno obložen i pažljivo tempo. Finale uključuje izuzetne mignardize i prikazuje kulinarsku umjetnost, etički izvor i duboku povezanost s ritmom prirode.
Piće nije uključeno.
Možete poslati poruku domaćinu (Akhil Babu) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Specijalizovan za fine restorane s globalnim uticajima: skandinavski, indijski i japanski
Postignuće u karijeri
Obučen pod poznatim kuharima širom Evrope, radeći s najfinijim lokalnim sastojcima.
Edukacija i obuka
Ugostiteljstvo i hotelska administracija iz IHM-a (Indija) i organizovana u priznatim restoranima
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 5 recenzija
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM352 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?