Fuzijska kuhinja Gustava: privatni kuhar

Kombinujem francuske tehnike s modernim pristupima za kreiranje fuzijskih jela.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Zapopan
Dostupno u smještaju

Moderna fuzija Gustava

KM111 KM111 po gostu
Uživajte u fuzijskom meniju s mješavinom predjela, prvih jela, glavnih jela i deserta, kreiranih s modernim tehnikama i lokalnim sastojcima.

Sezonska degustacija

KM130 KM130 po gostu
Doživite pažljivo pripremljen doživljaj degustacije koji kombinuje tradicionalne okuse sa savremenim detaljima, ističući sezonske sastojke.

Gurmansko kulinarsko putovanje

KM148 KM148 po gostu
Uživajte u profinjenom izboru gurmanskih jela koja spajaju klasične tehnike s odvažnim okusima.

Prilagođeni meni

KM336 KM336 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM553
Ovo je poseban meni za vas
Možete poslati poruku domaćinu (Gustavo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
7 godina iskustva
Ja sam profesionalni kuhar koji je specijalizovan za međunarodnu i fuzijsku kuhinju.
Postignuće u karijeri
Predstavljen sam kao kuhar za Take A Chef u Guadalajari.
Edukacija i obuka
Obučavao sam se na Institutu Argentino de Artes Culinarias u Guadalajari.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Zapopan, Guadalajara i Ajijic. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM111 Od KM111 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Fuzijska kuhinja Gustava: privatni kuhar

Kombinujem francuske tehnike s modernim pristupima za kreiranje fuzijskih jela.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Zapopan
Dostupno u smještaju
KM111 Od KM111 po gostu
Besplatno otkazivanje

Moderna fuzija Gustava

KM111 KM111 po gostu
Uživajte u fuzijskom meniju s mješavinom predjela, prvih jela, glavnih jela i deserta, kreiranih s modernim tehnikama i lokalnim sastojcima.

Sezonska degustacija

KM130 KM130 po gostu
Doživite pažljivo pripremljen doživljaj degustacije koji kombinuje tradicionalne okuse sa savremenim detaljima, ističući sezonske sastojke.

Gurmansko kulinarsko putovanje

KM148 KM148 po gostu
Uživajte u profinjenom izboru gurmanskih jela koja spajaju klasične tehnike s odvažnim okusima.

Prilagođeni meni

KM336 KM336 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM553
Ovo je poseban meni za vas
Možete poslati poruku domaćinu (Gustavo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
7 godina iskustva
Ja sam profesionalni kuhar koji je specijalizovan za međunarodnu i fuzijsku kuhinju.
Postignuće u karijeri
Predstavljen sam kao kuhar za Take A Chef u Guadalajari.
Edukacija i obuka
Obučavao sam se na Institutu Argentino de Artes Culinarias u Guadalajari.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Zapopan, Guadalajara i Ajijic. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?