Gostove vrhunske večere uz Graeme
Ja sam kuhar obučen za Pariz koji ističe kulturne uticaje u svakom zalogaju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Woronora Dam
Dostupno u smještaju
Ottolenghi dijeli gozbu
KM192 KM192 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.149
Okupite se u zajedničkom doživljaju objedovanja koji sadrži svježe okuse i raznovrsna predjela, glavna jela i deserte.
Mediteranska gozba s 10 jela
KM214 KM214 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.280
Uživajte u zajedničkom meniju u porodičnom stilu s 3 predjela, 3 prva jela, 3 glavna jela i 1 pojedinačno obloženim desertom.
Francuski fini restorani s 8 sljedova
KM218 KM218 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.307
Uživajte u profinjenim francuskim finim restoranima s odabranim jelovnikom.
Možete poslati poruku domaćinu (Graeme) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Više od 10 godina u različitim kuhinjama, od Michelinovog vodiča do finih restorana širom svijeta.
Postignuće u karijeri
Stručnost stečena u francuskim Michelinovim, finim restoranima u Novom Zelandu i vrhunskim pariškim zalogajnicama.
Edukacija i obuka
Obučeni u vrhunskim pariškim institutima: L'escargot, La Chammare, Fish la Boissonnerie.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Wedderburn, Wattle Grove, Richmond i Luddenham. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 25 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM192 Od KM192 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.149
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




