Paris-meets-Mediteranski okusi Lionela
Otvorila sam restorane u Parizu i Los Angelesu i kuhala za vrhunska imena u francuskom i američkom filmu.
Automatski prevedeno
Osoba za catering u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju
Levantinski meni
KM320 po gostu
Uživajte u fuziji francuskih, mediteranskih i bliskoistočnih sastojaka u obroku koji uključuje predjelo, predjela, glavna jela i desert. Jelovnik može uključivati predmete kao što su kreativni humus, babaghanoush, feta-beet mousse, govedina kefta, muhammara, libanonska za'atarska pizza, piletina shawarma, piletina sa sumakom i limunima, falafeli ili riba s roštilja s očuvanim limunom i komoračem. Vegetarijanski, veganski, peskatarijanski, košer su mogući. Za grupe od 12 ili više osoba, pošaljite poruku kako biste koordinirali prilagođenu uslugu.
Marokanska gozba
KM337 po gostu
Uživajte u marokanskom obroku koji bi mogao početi sa salatom od mrkve, salatom od artičoke, zaaloukom (patlidžanom) ili fava grahom s kuminom. Uživajte u jelu od kuskusa s piletinom i povrćem kao glavnim jelom ili mesnim okruglicama, taginama, mechoui, pastili. Jelovnik može uključivati i tradicionalni desert kao što su salata od narandže, cigare od meda, mantecaos ili basboussa (kolač od griz). Tačan meni, uključujući broj kurseva (3 do 6), planiran je oko postavki. Vegetarijanski, veganski, peskatarijanski, košer su mogući.
Francuski bistro
KM387 po gostu
Večerajte u tipičnom pariškom obroku s predjelima, predjelima, glavnim jelom, bočnim dijelom i desertom. Uzorak menija mogu uključivati poireaux vinaigrette, oeuf mimosa, oeufs cocotte, poulet a l 'estragon, gratin de courgettes, tian provencal, ratatouille, gratin dauphinois, navets a la bordelaise, pommes sarladaises, tartare de boeuf au couteau, jambon au Porto ili purée mousseline. Vegetarijanski, veganski, peskatarijanski, košer su mogući. Za grupe od 12 ili više osoba, pošaljite poruku kako biste koordinirali prilagođenu uslugu.
Možete poslati poruku domaćinu (Lionel) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Pokrenuo sam 2 francuska bistroa i 1 mediteranski restoran i vodio vlastitu kompaniju za događaje.
Restoran i vrhunski kuhar
Ponio sam svoju stručnost ugostitelja i sommeliera na A-liste filmske zvijezde i tehnološke direktore.
Naučili ste trčanje kuhinjama
Diplomirao je na poslovnim školama u Parizu i Londonu. Kulinarsko znanje i iskustvo u upravljanju restoranima
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 5 recenzija
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles, Beverly Hills, West Hollywood i Santa Monica. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM337 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.054
Besplatno otkazivanje
Osobe za catering na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?