Najbolji kalifornijski restoran s kuharom Daveom
Kreiram nezaboravne obroke i doživljaje inspirisane kulinarskim pejzažom Kalifornije.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Guerneville
Dostupno u smještaju
Vinski brunch
KM275 po gostu
Opuštena grupa s američkim klasicima, kao i meksičkim i grčkim uticajima.
Pečena grčka fritata - Feta, riža, poriluk, naribani tikvice i planinsko bilje
Ebelskevers - Solvang specijalitet, palačinke u holandskom stilu sa svim preljevima
Meksička voćna salata - s mentom i prekrivena Tajinom
Autentična korned goveđa hašiša - sa svježom usorljenom govedinom, krompirom Yukon, lukom i zelenim paprikama
Chilaquiles - jednostavno, ali klasično meksičko jelo od jaja
Tradicionalne strane za doručak
Delikatesi u dolini
KM275 po gostu
Jelovnik koji prikazuje najbolje od Baje, pod uticajem lokalnih okusa i tehnika koje su naučili od vrhunskih kuhara.
Salata od avokada i citrusa - grejpfrut, avokado, obrijani crveni luk, kresa, paradajz i menta.
Green Cilantro Rice - A Baja Classic with Cumin and Shallot
White Striped Sea Bass La Paz - Meyer Lemon, Jalapeño, Red Onion and Herbs. Na vrhu s Aguachile Verdeom
Sopes with Queso Fresco - Rustic Mexican Masa cups with Farm Cheese, Dry Chiles and Roasted Corn.
Pears Pacifica - Over Pan Dulce
Roštilj na Zapadnoj obali
KM297 po gostu
Ovaj meni je inspirisan sjajnim ukusima naše Centralne obale i podsjeća na neke legendarne recepte i lokacije
Salata Corte Madera - Baby Kale, Napa Cabbage, Roma Tomato, Avocado, Cebollita, Lemon/Thyme Dressing
Govedina Tri Tip Central Coast - In Our House Marinade, Slow Cooked, Cutced Thin and Served With Salsa Cruda
Herb Roasted Whole Free Range Chicken - Herbs, Olive Oil, Garlic and Citrus
Sofrito Black Beans, Jasmine Rice
Skvoš iz doline Coachella na žaru
Banane Foster Bread Pudding
Tacos Estilo Alta Baja
KM297 po gostu
Klasični ulični tacosi u južnoj Kaliforniji s domaćim salsima koji privlače punč.
Svježe napravljeni pomfrit s guacamoleom
House Made Salsas From Scratch
Carne Rancheria - Tanki odrezani odrezak mariniran do savršenstva, a zatim na žaru.
Pollo Adobado - Chicken In Adobo, A Smoky, Mildly Spicy Mix.
Frijoles Borrachos s crvenom rižom
Cebollitas na žaru s Pasillom Chiles
Ručno pritisnute tortilje
Sladoled Torta Estilo Sanchez - meksički muffini sa Tajin Pecans, Mint i Vanilla Bean sladoled.
Priče o zaljevu
KM308 po gostu
Jelovnik inspirisan putovanjem niz kalifornijsku obalu, spajajući italijanske, španske, meksičke i portugalske uticaje.
Caesar Salad A La Minute - The Classic Tijuana Presentation Tossed to Order
Cioppino À Portuguesa - portugalska verzija klasičnog gulaša morskih plodova
Tjestenina North Beach - klasika San Francisca
Sea Bass Nob Hill - individually baked In A Fluffy Pastry Crust With Citrus Zest, Japanese Mint Leaf, Cured Salmon
Lemon Ricotta Poundcake - Made From Scratch
Možete poslati poruku domaćinu (David) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
40 godina iskustva
Radila sam na različitim kulinarskim ulogama, od glavnog kuhara do fotografa hrane.
Postignuće u karijeri
Moje pisanje mi je donijelo nadimak „Anthony Bourdain iz Kalifornije”.
Edukacija i obuka
Imam iskustva s filmom i televizijom iz Cal State Fullertona.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije
Prosječna ocjena će se pojaviti nakon 3 recenzije.
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Guerneville, St. Helena, Healdsburg i Sonoma. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?