Jeffova francuska hrana

Kuham rafinirana jela koristeći sezonske proizvode.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju

Gastronomski obroci

KM332 po gostu
Večera u klasicima francuske kuhinje. Otkrivanje proizvoda kao što su foie gras, tartufi i teletina.

Svjetska kuhinja

KM332 po gostu
Večera za goste s azijskim i indijskim okusima. Domaći recepti za curry i začinski rad.

Vegetarijanska kuhinja

KM332 po gostu
Vegetarijanski obroci sa sezonskim proizvodima i pahuljicama. Ulazi, posuđe, deserti od povrća.

Uparivanje hrane i vina

KM391 po gostu
Prefinjena kuhinja s uparivanjem francuskih vina. Ulazi, posuđe, deserti za 3 osobe.

Izuzetno meso

KM391 po gostu
Degustacija wagyu mesa na drva. Marrowbones s cvijetom soli, persillade gljiva.

Kulinarski bacač

KM430 po gostu
Košer mediteranska kuhinja. Ulazi, jela, deserti bez životinjske masti, meni oko ribe.
Možete poslati poruku domaćinu (Jefferson) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Kao privatni kućni kuhar, kuhao sam za dizajnera enterijera Place des Vosges.
Šef kuhinje i slastičar
Bio sam kuhar i slastičar u poznatim ustanovama.
Gostoprimstvo i obroci
Obučena sam za gurmansko kuhanje i za peciva i suhomesnate proizvode.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: 75017, Pariz, Francuska

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM332 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Jeffova francuska hrana

Kuham rafinirana jela koristeći sezonske proizvode.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Od KM332 po gostu
Besplatno otkazivanje

Gastronomski obroci

KM332 po gostu
Večera u klasicima francuske kuhinje. Otkrivanje proizvoda kao što su foie gras, tartufi i teletina.

Svjetska kuhinja

KM332 po gostu
Večera za goste s azijskim i indijskim okusima. Domaći recepti za curry i začinski rad.

Vegetarijanska kuhinja

KM332 po gostu
Vegetarijanski obroci sa sezonskim proizvodima i pahuljicama. Ulazi, posuđe, deserti od povrća.

Uparivanje hrane i vina

KM391 po gostu
Prefinjena kuhinja s uparivanjem francuskih vina. Ulazi, posuđe, deserti za 3 osobe.

Izuzetno meso

KM391 po gostu
Degustacija wagyu mesa na drva. Marrowbones s cvijetom soli, persillade gljiva.

Kulinarski bacač

KM430 po gostu
Košer mediteranska kuhinja. Ulazi, jela, deserti bez životinjske masti, meni oko ribe.
Možete poslati poruku domaćinu (Jefferson) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Kao privatni kućni kuhar, kuhao sam za dizajnera enterijera Place des Vosges.
Šef kuhinje i slastičar
Bio sam kuhar i slastičar u poznatim ustanovama.
Gostoprimstvo i obroci
Obučena sam za gurmansko kuhanje i za peciva i suhomesnate proizvode.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: 75017, Pariz, Francuska

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?