Cinders & Salt Private Chef Services
Obučio sam se za Johnson & Wales i usavršio svoje vještine kao pomoćni kuhar u palati komandanta.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Grayton Beach
Dostupno u smještaju
Večera u porodičnom stilu
KM236
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.010
Udobna domaća jela s lokalnim sastojcima, podijeljena u velikodušnim porcijama.
Večera s više jela
KM278
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.010
Gozba u stilu restorana s punom uslugom u kojoj se nalazi mnoštvo predjela, bogatih predjela i ukusnih deserta koji se poslužuju u udobnosti ili vašem domu za iznajmljivanje. Profesionalni kuhar je odabrao i prilagođene jelovnike za svaku priliku. Kuhar David će razmaziti vas i vaše goste fantastičnim obrokom, bilo u vašem najboljem nedjeljnom ili pješčanom japankama. Luksuzni caostal restorani u svom najboljem izdanju.
Možete poslati poruku domaćinu (David) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
35 godina iskustva
Moji specijaliteti uključuju kuhinju na drva, svježe lokalne morske plodove i južnjačko gostoprimstvo.
Postignuće u karijeri
Vodio sam kuhinje u vrhunskim restoranima na obali Meksičkog zaljeva, uključujući V Seagrove i Blue Mabel Smokehouse.
Edukacija i obuka
Studirala sam kulinarstvo na JWU uz daljnju obuku u komandantskoj palati u New Orleansu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Grayton Beach, Santa Rosa Beach, Seaside i Seagrove Beach. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 13 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM236
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.010
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?



