Simplicini privatni restorani inspirisane Francuskom
Privatni kuhar specijalizovan za elegantnu, sezonsku kuhinju s profinjenim, ličnim pečatom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Bagnolet
Dostupno u smještaju
Slavoluk pobjede
KM98 po gostu
Kulinarsko putovanje s pet jela koje slavi odvažne okuse i klasičnu udobnost, inspirisano snagom i ljepotom jedne od najpoznatijih znamenitosti Pariza. Svaki kurs je strukturiran i bogat detaljima.
Meni Sawa
KM350 po gostu
Nezaboravna večera u četiri slijeda koja odaje počast voljenom nacionalnom jelu Kameruna, crtajući iz odvažnih okusa i kulturne dubine, svaki kurs odražava živost i bogatstvo kamerunske kuhinje s profinjenim zapletom.
Versajska palača
KM565 po gostu
Kraljevski doživljaj s pet jela inspirisan francuskim plemstvom.
Bezvremenska raskoš dvorca Versailles, svaki kurs odaje počast raskoši i gracioznosti kraljevskih praznika koje su nekada uživale u pozlaćenim dvoranama.
Možete poslati poruku domaćinu (Simplice) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
15 godina u različitim pariškim restoranima prije nego što pokrenem svoju privatnu uslugu objedovanja.
Postignuće u karijeri
Organizujem i organizujem jedinstvene događaje, od intimnih okupljanja do velikih proslava.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam kulinarsku školu i stekao stručnost u francuskoj kuhinji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Bagnolet i Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 30 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM98 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM391
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?