Gozba uz vatru koju je pripremila Chef G

Stvaram impresivne kulinarske doživljaje koji spajaju tradiciju, vatru i okuse argentinskog asada i sporo kuhanje na otvorenoj vatri.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Asheville
Dostupno u smještaju

Tradicionalni Asado

KM254 KM254 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Tradicionalni asado u gaucho stilu donosi suštinu argentinskog roštilja na vaš stol. Ribeye na žaru Dimljeni odrezak od bokova goveda sa senfom Svinjska rebarca na željeznom krstu Piletina na žaru u asado stilu Povrće terijaki pečeno na žaru Slatki krompir „Al Rescoldo” Specijalna Cezar salata

Dovršite Asado doživljaj

KM287 KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Doživite potpuno pravi argentinski asado sa svježim, sezonskim proizvodima. Sveobuhvatna gozba u porodičnom stilu: Predjelo Choripán slajderi Dimljeni zalogaji od portobella i brie sira Morske kapice umotane u pršut Prvi kurs Salata od patagonijskog uroda Glavno jelo Ribeye na žaru Dimljeni odrezak od bokova goveda sa senfom Svinjska rebarca na željeznom krstu Piletina na žaru u asado stilu Povrće terijaki pečeno na žaru Slatki krompir „Al Rescoldo” Desert Fuegosov čokoladni kolač od burbona

Od mora do roštilja

KM287 KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Škampi, školjke, kamenice, losos, mahi mahi, snapper i hobotnica. Sve u gaucho stilu na našem roštilju na otvorenom.

Meni za 10 jela s pravom vatrom

KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.519
Prvo jelo: Kamenom zagrljene ostrige Drugi kurs: Provoleta a la Parrilla Treće jelo: salata od povrća Četvrto jelo: „A la Llama” pastrmka Carolina Peto jelo: Dimljeni medaljon od palente Šesti kurs: „A la Cruz” rebarca Sedmo jelo: Grilovana pileća krilca Osmi kurs: 24-satni file minjon u suhoj salamuri Deveti kurs: Sezonsko korjenasto i vinovo povrće Desert: tradicionalni flan sa svježom kremom i bobičastim voćem
Možete poslati poruku domaćinu (Guillermo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
16 godina iskustva
Skoro 20 godina iskustva kao profesionalni kuhar na otvorenom.
Postignuće u karijeri
Vlasnik i glavni kuhar Las Piedrasa, argentinskog roštilja i restorana, više od 15 godina.
Edukacija i obuka
Rođen i odrastao u Buenos Airesu, naučio sam tajne kuhanja vatre od svog djeda.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Asheville, Candler i Canton. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM287 Od KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Gozba uz vatru koju je pripremila Chef G

Stvaram impresivne kulinarske doživljaje koji spajaju tradiciju, vatru i okuse argentinskog asada i sporo kuhanje na otvorenoj vatri.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Asheville
Dostupno u smještaju
KM287 Od KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Besplatno otkazivanje

Tradicionalni Asado

KM254 KM254 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Tradicionalni asado u gaucho stilu donosi suštinu argentinskog roštilja na vaš stol. Ribeye na žaru Dimljeni odrezak od bokova goveda sa senfom Svinjska rebarca na željeznom krstu Piletina na žaru u asado stilu Povrće terijaki pečeno na žaru Slatki krompir „Al Rescoldo” Specijalna Cezar salata

Dovršite Asado doživljaj

KM287 KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Doživite potpuno pravi argentinski asado sa svježim, sezonskim proizvodima. Sveobuhvatna gozba u porodičnom stilu: Predjelo Choripán slajderi Dimljeni zalogaji od portobella i brie sira Morske kapice umotane u pršut Prvi kurs Salata od patagonijskog uroda Glavno jelo Ribeye na žaru Dimljeni odrezak od bokova goveda sa senfom Svinjska rebarca na željeznom krstu Piletina na žaru u asado stilu Povrće terijaki pečeno na žaru Slatki krompir „Al Rescoldo” Desert Fuegosov čokoladni kolač od burbona

Od mora do roštilja

KM287 KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Škampi, školjke, kamenice, losos, mahi mahi, snapper i hobotnica. Sve u gaucho stilu na našem roštilju na otvorenom.

Meni za 10 jela s pravom vatrom

KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.519
Prvo jelo: Kamenom zagrljene ostrige Drugi kurs: Provoleta a la Parrilla Treće jelo: salata od povrća Četvrto jelo: „A la Llama” pastrmka Carolina Peto jelo: Dimljeni medaljon od palente Šesti kurs: „A la Cruz” rebarca Sedmo jelo: Grilovana pileća krilca Osmi kurs: 24-satni file minjon u suhoj salamuri Deveti kurs: Sezonsko korjenasto i vinovo povrće Desert: tradicionalni flan sa svježom kremom i bobičastim voćem
Možete poslati poruku domaćinu (Guillermo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
16 godina iskustva
Skoro 20 godina iskustva kao profesionalni kuhar na otvorenom.
Postignuće u karijeri
Vlasnik i glavni kuhar Las Piedrasa, argentinskog roštilja i restorana, više od 15 godina.
Edukacija i obuka
Rođen i odrastao u Buenos Airesu, naučio sam tajne kuhanja vatre od svog djeda.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Asheville, Candler i Canton. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?