Gozba uz vatru koju je pripremila Chef G
Stvaram impresivne kulinarske doživljaje koji spajaju tradiciju, vatru i okuse argentinskog asada i sporo kuhanje na otvorenoj vatri.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Asheville
Dostupno u smještaju
Tradicionalni Asado
KM254 KM254 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Tradicionalni asado u gaucho stilu donosi suštinu argentinskog roštilja na vaš stol.
Ribeye na žaru
Dimljeni odrezak od bokova goveda sa senfom
Svinjska rebarca na željeznom krstu
Piletina na žaru u asado stilu
Povrće terijaki pečeno na žaru
Slatki krompir „Al Rescoldo”
Specijalna Cezar salata
Dovršite Asado doživljaj
KM287 KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Doživite potpuno pravi argentinski asado sa svježim, sezonskim proizvodima.
Sveobuhvatna gozba u porodičnom stilu:
Predjelo
Choripán slajderi
Dimljeni zalogaji od portobella i brie sira
Morske kapice umotane u pršut
Prvi kurs
Salata od patagonijskog uroda
Glavno jelo
Ribeye na žaru
Dimljeni odrezak od bokova goveda sa senfom
Svinjska rebarca na željeznom krstu
Piletina na žaru u asado stilu
Povrće terijaki pečeno na žaru
Slatki krompir „Al Rescoldo”
Desert
Fuegosov čokoladni kolač od burbona
Od mora do roštilja
KM287 KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Škampi, školjke, kamenice, losos, mahi mahi, snapper i hobotnica. Sve u gaucho stilu na našem roštilju na otvorenom.
Meni za 10 jela s pravom vatrom
KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.519
Prvo jelo: Kamenom zagrljene ostrige
Drugi kurs: Provoleta a la Parrilla
Treće jelo: salata od povrća
Četvrto jelo: „A la Llama” pastrmka Carolina
Peto jelo: Dimljeni medaljon od palente
Šesti kurs: „A la Cruz” rebarca
Sedmo jelo: Grilovana pileća krilca
Osmi kurs: 24-satni file minjon u suhoj salamuri
Deveti kurs: Sezonsko korjenasto i vinovo povrće
Desert: tradicionalni flan sa svježom kremom i bobičastim voćem
Možete poslati poruku domaćinu (Guillermo) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
16 godina iskustva
Skoro 20 godina iskustva kao profesionalni kuhar na otvorenom.
Postignuće u karijeri
Vlasnik i glavni kuhar Las Piedrasa, argentinskog roštilja i restorana, više od 15 godina.
Edukacija i obuka
Rođen i odrastao u Buenos Airesu, naučio sam tajne kuhanja vatre od svog djeda.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Asheville, Candler i Canton. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM287 Od KM287 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





