Nicot: vrhunska kuhinja inspirisana ostrvom
Spojim japanske, francuske i italijanske uticaje u svoju kuhinju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Kihei
Dostupno u smještaju
Otočna fuzija
KM253
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.019
Živopisna fuzija otočnih okusa, s izborom predjela, prvim jelima, glavnim jelima i desertima.
Okusi tropskih krajeva
KM295
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.524
Profinjen pristup fuzijskoj kuhinji ostrva, s uravnoteženim izborom predjela, glavnih jela i deserta.
Vrhunski luksuzni doživljaj s kuharom
KM589
Minimum za rezervaciju iznosi KM5.049
Doživite elegantnu večer s posebnim stolom s cvjetnim ukrasima i finim priborom za jelo. Uživajte u potpuno prilagođenom jelovniku s više slijedova inspirisanom lokalnim sastojcima i profinjenim tehnikama, uparenim s vrhunskim vinima. Posvećeni tim kuhara i konobara pruža besprijekornu uslugu, stvarajući luksuzno kulinarsko iskustvo prilagođeno vašoj viziji i osmišljeno da ostavi trajan utisak o vašem boravku na ostrvu.
Možete poslati poruku domaćinu (Nicot) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
12 godina iskustva
Specijalizovan sam za fine restorane s fokusom na gostoprimstvo.
Postignuće u karijeri
Volim edukovati ljude o hrani dok stvaram radosnu atmosferu.
Edukacija i obuka
Obučavao sam se u različitim poznatim i malim objektima prije nego što sam postao privatni kuhar.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Kihei. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM253
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.019
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




