Svjetski ukus - doživljaj fuzije
Le Cordon Bleu kuhar s 15 godina iskustva u vrhunskim restoranima i hotelima s 5 zvjezdica.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Madrid
Dostupno u smještaju
Lokalni pasoš - 3 slijeda
KM98 po gostu
Uživajte u španskoj gastronomiji, odaberite i aktivirajte svoj meni našim simboličnim opcijama.
Kontinentalna putovanja - 6 tanjira
KM155 po gostu
Putujte Evropom, kušajte autentične mediteranske okuse: Italija, Španija i Grčka.
Interaktivni obilazak - 6 kurseva
KM194 po gostu
Vi ste dio putovanja - učite, kuhajte i uživajte. Odaberite čas sušija ili seviča u svom domu.
Oko svijeta - 11 tanjira
KM233 po gostu
Krenite na gastronomsko putovanje kroz Aziju, Latinsku Ameriku i Evropu. Idealno za gurmane
Odmor - cijeli dan
KM487 po gostu
Ne brinite, bit ću s vama cijeli dan kuhanja u vašoj kuhinji: doručak, ručak i večera.
Možete poslati poruku domaćinu (Laura) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Nakon kulinarske škole, usavršio sam svoje vještine u hotelima s 5 zvjezdica i poznatim restoranima.
Postignuće u karijeri
Spojim tehnike i tradicije iz cijelog svijeta.
Edukacija i obuka
Naučila sam tehnike visoke kuhinje u Le Cordon Bleu Madridu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije
Prosječna ocjena će se pojaviti nakon 3 recenzije.
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Madrid. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM155 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM309
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?