Elegantni profesionalni sto pored Krystina
Ponosim se time kako predstavljam hranu koju poslužujem i nastojim isporučiti neusporediva jela.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Orlando
Dostupno u smještaju
Meni na stolu za profesionalne kuhare
KM85
Sezonski meni za jelo koji je odabrao kuhar, ali odgovara prehrambenim potrebama klijenta. Kombinujući svježe sezonske proizvode s elegantnom prezentacijom, kuhar će kreirati nezaboravna jela.
Praznični Dan zahvalnosti
KM204
Ugodan i svečan praznični obrok s tradicionalnim jelima koja donose radost ovoj prilici. Meni za ovu uslugu je prepun kvalitetnih sastojaka koji se fokusiraju na ukus i potiču se pažljivom prezentacijom.
Okupljanje gurmana
KM253
Poboljšajte posebne prilike ili se okupite uz ovu uslugu, gdje će kuhar poslužiti sofisticirani meni prepun bogatih okusa. Pažljivo balansirajući ukus s teksturom, ovaj obrok će impresionirati goste i učiniti svaki događaj besprijekornim.
Možete poslati poruku domaćinu (Krystin) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
12 godina iskustva
Unaprijedila sam svoje znanje i izoštrila svoju tehniku praktičnim iskustvom.
Postignuće u karijeri
Bilo da se radi o robusnom italijanskom obroku ili gozbi morskih plodova, moja strast prema hrani je beskrajna.
Edukacija i obuka
Pohađao sam Auguste Escoffier School of Culinary Arts u Boulderu u Coloradu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: St. Cloud, Polk City, Groveland i Christmas. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM85
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




