Fuzijska kuhinja s Thierryjem
Kuhala sam u restoranima s Michelinovom zvjezdicom i hotelima s 5 zvjezdica u Švicarskoj.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Strasbourg
Dostupno u smještaju
Lokalni okusi
KM96 KM96 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM391
Ručak/večera u 3 slijeda inspirisana kuhinjom iz Alsacea, koja pruža odvažne okuse i autentična regionalna jela.
Degustacijski meni
KM139 KM139 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM391
Degustacijski meni s raznovrsnim okusima i elegantnim prezentacijama. Pitat ću vas o vašem ukusu i poslati vam prijedloge za kreiranje jednog jedinstvenog menija, inspirisanog sezonskim sastojcima.
Italijanski klasici
KM157 KM157 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM391
Italijanski doživljaj s 3 slijeda s tradicionalnim okusima izrađenim s autentičnošću i strašću.
Možete poslati poruku domaćinu (Thierry) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
25 godina iskustva
Od kuhanja u vojsci do vrhunskih restorana, unosim različite vještine u svako jelo.
Glavni kuhar na Karibima
Vodio sam mnoge kuhinje na svijetu, uključujući i svoj karipski restoran na Antigvi.
Obučen za majstora pekara
Razvio sam svoje slastičarske vještine radeći kod majstora pekara Jean-Luc Hubschera.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Strasbourg, Schiltigheim, Kehl i Lingolsheim. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene:
67000, Strasbourg, Francuska
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM139 Od KM139 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM391
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




