Francuska gastronomija Françoisa
Francuska terroir kuhinja poboljšana egzotičnim okusima kao što su Yuzu i Timut biber.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Lyon
Dostupno u smještaju
Sezonski sto za šetnju
KM196
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 5 faza
Kruh je uključen, a posuđe se može vratiti
Aperitivi/predjela
Prvi ulaz
Tartar od pastrmke gospodina Murgata s limunskom travom / coulis od boražine / tostirani kruh od kiselog tijesta
Drugi ulaz
Svinjska pluma iz Ardèchea / začin od zelenog curryja / koncentrat nara
Jelo
Grdobina / biskvit od jastoga / kandirani poriluk
Desert
Grand Cru "Nativo" čokoladni mus/domaći sladoled od vanilije
Male madeleine i financier kolačići pripremljeni po narudžbi
Meni za buđenje čula
KM255
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 6 faza
Kruh je uključen, a posuđe se može vratiti
Aperitivi/predjela
Ulaz
Karpaccio od jakobove kapice / kiselo povrće
Prvo jelo
Savršeno jaje s gljivama / mus od krompira / domaći čips
Drugo jelo
Riba ulovljena na udicu / smanjeni fumet / sitno povrće
Sirevi
3 vrste sira s farme/med iz moje proizvodnje
Desert
„Etrez” oblak od svježeg sira / mješavina sezonskog voća / domaća granola
Male madeleine i financier kolačići pripremljeni po narudžbi
Gastronomski meni
KM333
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 7 faza
Kruh je uključen, a posuđe se može donijeti ako je potrebno.
Aperitivi/predjela
Prvi ulaz
Carpaccio od brancina ulovljenog udicom
Drugi ulaz
Goveđi file tataki
Prvo jelo
Jakobove kapice / bijeli sos od maslaca / povrće
Drugo jelo
Teleći file / smrčci / složenac od krompira
Fromage
brillat savarin s tartufima
Desert
Nage od citrusa s okusom mente/granita od narandže
Madeleines i financiers
Usluga batlera
KM489
Poslužite batlera za potpuno objedovanje kod kuće.
Možete poslati poruku domaćinu (François) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Obučen za Paula Bocusea, radio u restoranima sa zvjezdicama širom Evrope.
Kuhajte za predsjednike i zvijezde
Radio je u Georgesu V i Michelu Rostangu, savladavajući profinjenu francusku kuhinju.
Diplomirao u školi Paul Bocuse
Naučili smo kuhanje na institutu Paul Bocuse, profinjene vještine u vrhunskim kuhinjama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Lyon i Annecy. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene:
69007, Lyon, Francuska
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM489
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





