Francuska gastronomija Françoisa

Francuska terroir kuhinja poboljšana egzotičnim okusima kao što su Yuzu i Timut biber.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Lyon
Dostupno u smještaju

Sezonski sto za šetnju

KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 5 faza Kruh je uključen, a posuđe se može vratiti Aperitivi/predjela Prvi ulaz Tartar od pastrmke gospodina Murgata s limunskom travom / coulis od boražine / tostirani kruh od kiselog tijesta Drugi ulaz Svinjska pluma iz Ardèchea / začin od zelenog curryja / koncentrat nara Jelo Grdobina / biskvit od jastoga / kandirani poriluk Desert Grand Cru "Nativo" čokoladni mus/domaći sladoled od vanilije Male madeleine i financier kolačići pripremljeni po narudžbi

Meni za buđenje čula

KM255 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 6 faza Kruh je uključen, a posuđe se može vratiti Aperitivi/predjela Ulaz Karpaccio od jakobove kapice / kiselo povrće Prvo jelo Savršeno jaje s gljivama / mus od krompira / domaći čips Drugo jelo Riba ulovljena na udicu / smanjeni fumet / sitno povrće Sirevi 3 vrste sira s farme/med iz moje proizvodnje Desert „Etrez” oblak od svježeg sira / mješavina sezonskog voća / domaća granola Male madeleine i financier kolačići pripremljeni po narudžbi

Gastronomski meni

KM333 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 7 faza Kruh je uključen, a posuđe se može donijeti ako je potrebno. Aperitivi/predjela Prvi ulaz Carpaccio od brancina ulovljenog udicom Drugi ulaz Goveđi file tataki Prvo jelo Jakobove kapice / bijeli sos od maslaca / povrće Drugo jelo Teleći file / smrčci / složenac od krompira Fromage brillat savarin s tartufima Desert Nage od citrusa s okusom mente/granita od narandže Madeleines i financiers

Usluga batlera

KM489 
Poslužite batlera za potpuno objedovanje kod kuće.
Možete poslati poruku domaćinu (François) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Obučen za Paula Bocusea, radio u restoranima sa zvjezdicama širom Evrope.
Kuhajte za predsjednike i zvijezde
Radio je u Georgesu V i Michelu Rostangu, savladavajući profinjenu francusku kuhinju.
Diplomirao u školi Paul Bocuse
Naučili smo kuhanje na institutu Paul Bocuse, profinjene vještine u vrhunskim kuhinjama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Lyon i Annecy. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: 69007, Lyon, Francuska

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM489 
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Francuska gastronomija Françoisa

Francuska terroir kuhinja poboljšana egzotičnim okusima kao što su Yuzu i Timut biber.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Lyon
Dostupno u smještaju
KM489 
Besplatno otkazivanje

Sezonski sto za šetnju

KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 5 faza Kruh je uključen, a posuđe se može vratiti Aperitivi/predjela Prvi ulaz Tartar od pastrmke gospodina Murgata s limunskom travom / coulis od boražine / tostirani kruh od kiselog tijesta Drugi ulaz Svinjska pluma iz Ardèchea / začin od zelenog curryja / koncentrat nara Jelo Grdobina / biskvit od jastoga / kandirani poriluk Desert Grand Cru "Nativo" čokoladni mus/domaći sladoled od vanilije Male madeleine i financier kolačići pripremljeni po narudžbi

Meni za buđenje čula

KM255 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 6 faza Kruh je uključen, a posuđe se može vratiti Aperitivi/predjela Ulaz Karpaccio od jakobove kapice / kiselo povrće Prvo jelo Savršeno jaje s gljivama / mus od krompira / domaći čips Drugo jelo Riba ulovljena na udicu / smanjeni fumet / sitno povrće Sirevi 3 vrste sira s farme/med iz moje proizvodnje Desert „Etrez” oblak od svježeg sira / mješavina sezonskog voća / domaća granola Male madeleine i financier kolačići pripremljeni po narudžbi

Gastronomski meni

KM333 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.173
Gurmanski meni u 7 faza Kruh je uključen, a posuđe se može donijeti ako je potrebno. Aperitivi/predjela Prvi ulaz Carpaccio od brancina ulovljenog udicom Drugi ulaz Goveđi file tataki Prvo jelo Jakobove kapice / bijeli sos od maslaca / povrće Drugo jelo Teleći file / smrčci / složenac od krompira Fromage brillat savarin s tartufima Desert Nage od citrusa s okusom mente/granita od narandže Madeleines i financiers

Usluga batlera

KM489 
Poslužite batlera za potpuno objedovanje kod kuće.
Možete poslati poruku domaćinu (François) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Obučen za Paula Bocusea, radio u restoranima sa zvjezdicama širom Evrope.
Kuhajte za predsjednike i zvijezde
Radio je u Georgesu V i Michelu Rostangu, savladavajući profinjenu francusku kuhinju.
Diplomirao u školi Paul Bocuse
Naučili smo kuhanje na institutu Paul Bocuse, profinjene vještine u vrhunskim kuhinjama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Lyon i Annecy. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: 69007, Lyon, Francuska

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?