Espresso i catering by Breno
Nudim usluge s zanatskim jelima, specijalizovanim kafama, espressom i uparivanjem alkoholnih pića.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: New York City
Dostupno u smještaju
Klasični kontinentalni
KM21
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.487
Ova opcija sadrži peciva, mafine, kruhove i kafu. Minimalno 750 $ za bilo koju dostavu doručka. Usluga nije uključena.
Doručak
KM26
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.487
Uživajte u sendvičima za doručak, buritosima i kafani za idealan početak dana. Minimalno 750 $ za svaku dostavu doručka. Dostavit ćemo mješavinu pladnjeva za doručak, bez uključene usluge.
Espresso kolica barista
KM60
Minimum za rezervaciju iznosi KM3.472
Uživajte u vrhunskoj usluzi kafe s kolicima za espresso, šankom i svim priborom. Za rezervaciju kolica potrebno je najmanje 50 gostiju ili 1.750 $ plus porez.
Možete poslati poruku domaćinu (B Don) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Kreiram živopisne usluge objedovanja, odlikuju se zanatskim jelima i specijalitetima kafe.
Kuhanje na TV-u
Kuhala sam na TV-u, obezbijedila kolica za espresso za kralja i pobrinula se za predsjednika.
Certifikat za šanker
Imam certifikat za baristu od Counter Culture Coffee.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: New York City, Hoboken i Inwood. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene:
Stamford, Connecticut, 06901, Sjedinjene Države
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM26
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.487
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?