Autentični rimski okusi kuhara Mattie

Specijalizovana za jela od plodova mora, pečenje i međunarodnu fuzijsku kuhinju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju

Rimski meni

KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM978
Rimska kuhinja kao što su je pripremale naše bake, s punim jelovnikom tradicionalnih jela. PREDJELO: Brusketa s paradajzom i bosiljkom Rikota s medom i hrskavim hljebom PRVI KURS: Rigatoni tjestenina s amatriciana sause (sos od svinjetine i paradajza) i pecorinom ili Mezze maniche tjestenina s umakom od kacia i bibera GLAVNO JELO: Saltimbocca alla romana (teletina-sage-prosciutto) i sezonsko povrće ili Pileći cacciatora i prženi krompir HLJEB: Italijanski hljeb s grissinijem DESERT: Tiramisu

Rimski meni s fettuccinom

KM206 
Minimum za rezervaciju iznosi KM978
Tradicionalna rimska kuhinja, uključujući lekciju o tome kako napraviti fettuccine! PREDJELO: Brusketa s paradajzom i bosiljkom Rikota s medom i hrskavim hljebom PRVI KURS: Fettuccine s umakom od paradajza San Marzano GLAVNO JELO: Saltimbocca alla romana (teletina-sage-prosciutto) i sezonsko povrće ili Pileći cacciatora i prženi krompir HLJEB: Italijanski hljeb s grissinijem DESERT: Tiramisu

Rimska tjestenina i tiramisu

KM225 
Minimum za rezervaciju iznosi KM978
Tradicionalna rimska kuhinja, uključujući lekciju o tome kako napraviti fettuccine i tiramisu. PREDJELO: Brusketa s paradajzom i bosiljkom Rikota s medom i hrskavim hljebom PRVI KURS: Fettuccine s umakom od paradajza San Marzano GLAVNO JELO: Saltimbocca alla romana (teletina-sage-prosciutto) i sezonsko povrće ili Pileći cacciatora i prženi krompir HLJEB: Italijanski hljeb s grissinijem DESERT: Tiramisu
Možete poslati poruku domaćinu (Mattia Maria) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
19 godina iskustva
Profesionalni kuhar s međunarodnim iskustvom, od italijanske tradicije do restorana sa zvjezdicama.
1 ima glavnog kuhara
Vlasnik i glavni kuhar restorana Sottosopra u Australiji.
Školski trening kuhanja
Trening između Italije, Londona i Australije s kuharima sa zvjezdicama i Gambero Rosso Roma.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Rim. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 6 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Autentični rimski okusi kuhara Mattie

Specijalizovana za jela od plodova mora, pečenje i međunarodnu fuzijsku kuhinju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje

Rimski meni

KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM978
Rimska kuhinja kao što su je pripremale naše bake, s punim jelovnikom tradicionalnih jela. PREDJELO: Brusketa s paradajzom i bosiljkom Rikota s medom i hrskavim hljebom PRVI KURS: Rigatoni tjestenina s amatriciana sause (sos od svinjetine i paradajza) i pecorinom ili Mezze maniche tjestenina s umakom od kacia i bibera GLAVNO JELO: Saltimbocca alla romana (teletina-sage-prosciutto) i sezonsko povrće ili Pileći cacciatora i prženi krompir HLJEB: Italijanski hljeb s grissinijem DESERT: Tiramisu

Rimski meni s fettuccinom

KM206 
Minimum za rezervaciju iznosi KM978
Tradicionalna rimska kuhinja, uključujući lekciju o tome kako napraviti fettuccine! PREDJELO: Brusketa s paradajzom i bosiljkom Rikota s medom i hrskavim hljebom PRVI KURS: Fettuccine s umakom od paradajza San Marzano GLAVNO JELO: Saltimbocca alla romana (teletina-sage-prosciutto) i sezonsko povrće ili Pileći cacciatora i prženi krompir HLJEB: Italijanski hljeb s grissinijem DESERT: Tiramisu

Rimska tjestenina i tiramisu

KM225 
Minimum za rezervaciju iznosi KM978
Tradicionalna rimska kuhinja, uključujući lekciju o tome kako napraviti fettuccine i tiramisu. PREDJELO: Brusketa s paradajzom i bosiljkom Rikota s medom i hrskavim hljebom PRVI KURS: Fettuccine s umakom od paradajza San Marzano GLAVNO JELO: Saltimbocca alla romana (teletina-sage-prosciutto) i sezonsko povrće ili Pileći cacciatora i prženi krompir HLJEB: Italijanski hljeb s grissinijem DESERT: Tiramisu
Možete poslati poruku domaćinu (Mattia Maria) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
19 godina iskustva
Profesionalni kuhar s međunarodnim iskustvom, od italijanske tradicije do restorana sa zvjezdicama.
1 ima glavnog kuhara
Vlasnik i glavni kuhar restorana Sottosopra u Australiji.
Školski trening kuhanja
Trening između Italije, Londona i Australije s kuharima sa zvjezdicama i Gambero Rosso Roma.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Rim. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 6 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?