Ricardo: južnoamerička fuzijska hrana

Kao Brazilac koji je odrastao na domaćim italijanskim jelima, moja kuhinja spaja oba uticaja.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Culver City
Dostupno u smještaju

Proslava u Južnoj Americi

KM313 po gostu
Prepustite se meni s 4 slijeda koji ističe odvažne, raznolike kulinarske tradicije Južne Amerike s kalifornijskim štihom. Uzorak početnih jela uključuju čile-relleno zalogaje i palta reina (ukusna pileća salata narezana na pola avokada). Opcije prvog slijeda mogu uključivati ceviche i anticuchos (govedinu s roštilja ili piletinu). Za struju, očekujte jela kao što su piletina ili goveđa milanesa i salsa verde piletina. Dulce de leche i Brigadeiro su opcije za degustaciju deserta.

Sezonska gozba u Kaliforniji

KM338 po gostu
Uživajte u meniju od 4 slijeda inspirisan blagodatima kalifornijskog svježeg povrća i voća. Probajte predjela od polja do stola i predjela uključuju prženo grožđe i brie na crostiniju te rashlađenu slatku kukuruznu supu s korijanderom i limetom. Glavne mogućnosti uključuju stijene s tavicom s prženim sezonskim povrćem i prženi tri-tip od ružmarina s crvenim vinom. Rustikalna galeta od breskve sa sladoledom od vanilije i medena panna cotta sa svježim bobicama su degustacija deserta.

Elegantna gurmanska večera

KM423 po gostu
Ovaj obrok od 4 slijeda spaja rustikalni šarm s gurmanskom elegancijom, slaveći sezonske sastojke i odvažne, uravnotežene okuse. Za početak i prva jela, očekujte jela kao što su izgorjele školjke sa šampanjcem beurre blancom i ručno izrađenu šafran pappardelle s raguom od patke. Mains može uključivati govedinu s burbon demi-glacom i dimljenom gouda kašom, te miso-glazed wagyu s crnim pireom od bijelog luka i ugljenisanim povrćem za bebe. Obrok se završava izborom dekadentnih deserta.
Možete poslati poruku domaćinu (Ricardo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
14 godina iskustva
Moja karijera uključuje posjedovanje kafića u kojem sam kuhala s povrćem iz svog vrta.
Značajni gosti
Kuhala sam za filmske producente, fudbalere i investitore milijardera.
Diplomirani kulinarski fakultet
Diplomirao sam gastronomiju na Univerzitetu Vale do Itajaí u Brazilu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije

Prosječna ocjena će se pojaviti nakon 3 recenzije.
Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles, Marina del Rey i West Hollywood. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM313 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM626
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Ricardo: južnoamerička fuzijska hrana

Kao Brazilac koji je odrastao na domaćim italijanskim jelima, moja kuhinja spaja oba uticaja.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Culver City
Dostupno u smještaju
Od KM313 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM626
Besplatno otkazivanje

Proslava u Južnoj Americi

KM313 po gostu
Prepustite se meni s 4 slijeda koji ističe odvažne, raznolike kulinarske tradicije Južne Amerike s kalifornijskim štihom. Uzorak početnih jela uključuju čile-relleno zalogaje i palta reina (ukusna pileća salata narezana na pola avokada). Opcije prvog slijeda mogu uključivati ceviche i anticuchos (govedinu s roštilja ili piletinu). Za struju, očekujte jela kao što su piletina ili goveđa milanesa i salsa verde piletina. Dulce de leche i Brigadeiro su opcije za degustaciju deserta.

Sezonska gozba u Kaliforniji

KM338 po gostu
Uživajte u meniju od 4 slijeda inspirisan blagodatima kalifornijskog svježeg povrća i voća. Probajte predjela od polja do stola i predjela uključuju prženo grožđe i brie na crostiniju te rashlađenu slatku kukuruznu supu s korijanderom i limetom. Glavne mogućnosti uključuju stijene s tavicom s prženim sezonskim povrćem i prženi tri-tip od ružmarina s crvenim vinom. Rustikalna galeta od breskve sa sladoledom od vanilije i medena panna cotta sa svježim bobicama su degustacija deserta.

Elegantna gurmanska večera

KM423 po gostu
Ovaj obrok od 4 slijeda spaja rustikalni šarm s gurmanskom elegancijom, slaveći sezonske sastojke i odvažne, uravnotežene okuse. Za početak i prva jela, očekujte jela kao što su izgorjele školjke sa šampanjcem beurre blancom i ručno izrađenu šafran pappardelle s raguom od patke. Mains može uključivati govedinu s burbon demi-glacom i dimljenom gouda kašom, te miso-glazed wagyu s crnim pireom od bijelog luka i ugljenisanim povrćem za bebe. Obrok se završava izborom dekadentnih deserta.
Možete poslati poruku domaćinu (Ricardo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
14 godina iskustva
Moja karijera uključuje posjedovanje kafića u kojem sam kuhala s povrćem iz svog vrta.
Značajni gosti
Kuhala sam za filmske producente, fudbalere i investitore milijardera.
Diplomirani kulinarski fakultet
Diplomirao sam gastronomiju na Univerzitetu Vale do Itajaí u Brazilu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije

Prosječna ocjena će se pojaviti nakon 3 recenzije.
Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles, Marina del Rey i West Hollywood. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?