Ricardo: južnoamerička fuzijska hrana
Kao Brazilac koji je odrastao na domaćim italijanskim jelima, moja kuhinja spaja oba uticaja.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Culver City
Dostupno u smještaju
Proslava u Južnoj Americi
KM313 po gostu
Prepustite se meni s 4 slijeda koji ističe odvažne, raznolike kulinarske tradicije Južne Amerike s kalifornijskim štihom. Uzorak početnih jela uključuju čile-relleno zalogaje i palta reina (ukusna pileća salata narezana na pola avokada). Opcije prvog slijeda mogu uključivati ceviche i anticuchos (govedinu s roštilja ili piletinu). Za struju, očekujte jela kao što su piletina ili goveđa milanesa i salsa verde piletina. Dulce de leche i Brigadeiro su opcije za degustaciju deserta.
Sezonska gozba u Kaliforniji
KM338 po gostu
Uživajte u meniju od 4 slijeda inspirisan blagodatima kalifornijskog svježeg povrća i voća. Probajte predjela od polja do stola i predjela uključuju prženo grožđe i brie na crostiniju te rashlađenu slatku kukuruznu supu s korijanderom i limetom. Glavne mogućnosti uključuju stijene s tavicom s prženim sezonskim povrćem i prženi tri-tip od ružmarina s crvenim vinom. Rustikalna galeta od breskve sa sladoledom od vanilije i medena panna cotta sa svježim bobicama su degustacija deserta.
Elegantna gurmanska večera
KM423 po gostu
Ovaj obrok od 4 slijeda spaja rustikalni šarm s gurmanskom elegancijom, slaveći sezonske sastojke i odvažne, uravnotežene okuse. Za početak i prva jela, očekujte jela kao što su izgorjele školjke sa šampanjcem beurre blancom i ručno izrađenu šafran pappardelle s raguom od patke. Mains može uključivati govedinu s burbon demi-glacom i dimljenom gouda kašom, te miso-glazed wagyu s crnim pireom od bijelog luka i ugljenisanim povrćem za bebe. Obrok se završava izborom dekadentnih deserta.
Možete poslati poruku domaćinu (Ricardo) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
14 godina iskustva
Moja karijera uključuje posjedovanje kafića u kojem sam kuhala s povrćem iz svog vrta.
Značajni gosti
Kuhala sam za filmske producente, fudbalere i investitore milijardera.
Diplomirani kulinarski fakultet
Diplomirao sam gastronomiju na Univerzitetu Vale do Itajaí u Brazilu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije
Prosječna ocjena će se pojaviti nakon 3 recenzije.
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles, Marina del Rey i West Hollywood. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM313 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM626
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?