Ilarijina rimska kuhinja

Degustacija tradicionalnih rimskih jela i uparivanja vina.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju

Tradicionalna rimska večera

KM116 KM116 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM460
Staza autentičnih okusa koja počinje s predjelom koji se sastoji od artičoke za procjenu ili prženog cvijeta bundeve s mocarelom i inćunima (zavisno od godišnjeg doba) u pratnji perli, povrća tjestenine i mješoviti bruskete. Zatim, dva tradicionalna rimska peciva, pripremljena po originalnim receptima — kao što su carbonara, amatriciana ili cacio e pepe. Na kraju, bezvremenski klasični desert: domaći tiramisù.

Časovi svježe tjestenine

KM116 KM116 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM460
Autentičan doživljaj posvećen okusima rimske tradicije. Aktivnost počinje aperitivom dobrodošlice, uz lokalno vino dop Tokom doživljaja se pripremaju i degustiraju tri vrste svježe tjestenine, svaka u kombinaciji s tradicionalnim sosom: Fettuccine cacio e pepe Ravioli sa svježim sosom od paradajza Naušnice za Norma sos Slatko se završava pripremom i degustacijom domaćeg tiramisùa.

Večera s rimskom uličnom hranom

KM116 KM116 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM460
Bogata i ukusna večera: hrskavo, prženo cvijeće bundeve s mocarelom i inćunima, pizza s mortadella straccialtella i pistacija, panzanella sa svježim paradajzom, gurmanski mužzzo s burratom i inćunima, a za zatvaranje slatkoće, klasični suprug s kremom. Sve u pratnji lokalnog dop vina

Večera morske hrane

KM194 KM194 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM773
Gastronomska morska ruta koju treba definisati na osnovu sezone i ulova, koja uključuje tri predjela, jednu tjesteninu i drugo jelo, nakon čega slijede deserti iz kuće. Primjer menija: Predjelo – tartare crvene tune, hrskava hobotnica na kremi od krompira, brusketa s panzanelom od škampa. Prvo – trofeji s basom, limunom i pistacijom. Drugi – ulov dana sa svježim i mediteranskim sastojcima. Uključeno je lokalno dop vino.

Rimska večera i uparivanje vina

KM233 KM233 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM929
- Kapresa s mocarelom bizona, zrelim paradajzom i svježim bosiljkom, koju je pojačala Falanghina del Sannio, svježa i mirisna. - Carbonara špageti, kremasti i ukusni zahvaljujući hrskavom jastuku, jajima i rimskom pecorinu, u pratnji elegantnog Verdicchio dei Castelli di Jesi. -Saltimbocca alla Romana, mekani medaljoni teleća s pršutom i kaduljom, u harmoniji s intenzivnim Chianti Classicom. - Tradicionalni aramisù, u kojem možete uživati s Vin Santo del Chiantijem.
Možete poslati poruku domaćinu (Ilaria) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Kuhar u porodičnim restoranima i ugostiteljskim firmama u Rimu.
Postignuće u karijeri
Organizovao sam inauguraciju i druge događaje za Spazio Giallo u Rimu.
Edukacija i obuka
Uputstva u kuhinji na Akademiji italijanskog kuhara.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Rim. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: 00165, Rim, Lacio, Italija

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM116 Od KM116 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM460
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Ilarijina rimska kuhinja

Degustacija tradicionalnih rimskih jela i uparivanja vina.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju
KM116 Od KM116 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM460
Besplatno otkazivanje

Tradicionalna rimska večera

KM116 KM116 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM460
Staza autentičnih okusa koja počinje s predjelom koji se sastoji od artičoke za procjenu ili prženog cvijeta bundeve s mocarelom i inćunima (zavisno od godišnjeg doba) u pratnji perli, povrća tjestenine i mješoviti bruskete. Zatim, dva tradicionalna rimska peciva, pripremljena po originalnim receptima — kao što su carbonara, amatriciana ili cacio e pepe. Na kraju, bezvremenski klasični desert: domaći tiramisù.

Časovi svježe tjestenine

KM116 KM116 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM460
Autentičan doživljaj posvećen okusima rimske tradicije. Aktivnost počinje aperitivom dobrodošlice, uz lokalno vino dop Tokom doživljaja se pripremaju i degustiraju tri vrste svježe tjestenine, svaka u kombinaciji s tradicionalnim sosom: Fettuccine cacio e pepe Ravioli sa svježim sosom od paradajza Naušnice za Norma sos Slatko se završava pripremom i degustacijom domaćeg tiramisùa.

Večera s rimskom uličnom hranom

KM116 KM116 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM460
Bogata i ukusna večera: hrskavo, prženo cvijeće bundeve s mocarelom i inćunima, pizza s mortadella straccialtella i pistacija, panzanella sa svježim paradajzom, gurmanski mužzzo s burratom i inćunima, a za zatvaranje slatkoće, klasični suprug s kremom. Sve u pratnji lokalnog dop vina

Večera morske hrane

KM194 KM194 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM773
Gastronomska morska ruta koju treba definisati na osnovu sezone i ulova, koja uključuje tri predjela, jednu tjesteninu i drugo jelo, nakon čega slijede deserti iz kuće. Primjer menija: Predjelo – tartare crvene tune, hrskava hobotnica na kremi od krompira, brusketa s panzanelom od škampa. Prvo – trofeji s basom, limunom i pistacijom. Drugi – ulov dana sa svježim i mediteranskim sastojcima. Uključeno je lokalno dop vino.

Rimska večera i uparivanje vina

KM233 KM233 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM929
- Kapresa s mocarelom bizona, zrelim paradajzom i svježim bosiljkom, koju je pojačala Falanghina del Sannio, svježa i mirisna. - Carbonara špageti, kremasti i ukusni zahvaljujući hrskavom jastuku, jajima i rimskom pecorinu, u pratnji elegantnog Verdicchio dei Castelli di Jesi. -Saltimbocca alla Romana, mekani medaljoni teleća s pršutom i kaduljom, u harmoniji s intenzivnim Chianti Classicom. - Tradicionalni aramisù, u kojem možete uživati s Vin Santo del Chiantijem.
Možete poslati poruku domaćinu (Ilaria) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Kuhar u porodičnim restoranima i ugostiteljskim firmama u Rimu.
Postignuće u karijeri
Organizovao sam inauguraciju i druge događaje za Spazio Giallo u Rimu.
Edukacija i obuka
Uputstva u kuhinji na Akademiji italijanskog kuhara.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Rim. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: 00165, Rim, Lacio, Italija

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?