Uzvišeni restorani u Berkshireu od strane Olivera
Bivši sam glavni kuhar i pomoćni kuhar više od 15 godina u restoranima s Michelinovim zvjezdicama.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Great Barrington
Dostupno u smještaju
Povoljan meni
KM294
Ovaj meni s 3 slijeda sadrži lokalne sastojke.
Proljetni specijalitet
KM378
Prepustite se sezonskom meniju koji se poslužuje na pladnjevima koji se mogu dijeliti. Ova ponuda je idealna za porodična i prijateljska okupljanja.
Prilagođena povišena večera
KM445
Minimum za rezervaciju iznosi KM889
Ovaj meni nudi razne sezonske grickalice i kanape, kao i lokalnu dasku za sir i suhomesnate proizvode.
Nakon toga slijede 3 tanjira koja odražavaju sezonu i obilje okruga Berkshire
Porodični stil
KM504
Rezervišite večeru s 5 jela koja se može dijeliti u smještaju za iznajmljivanje.
Surfanje i travnjak
KM546
Ovaj popularni meni za večere uključuje ribu i govedinu s farmi Snake River.
Luksuzni meni
KM605
Ova ponuda je idealna za posebne prilike.
Možete poslati poruku domaćinu (Oliver) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Ja sam kuhar koji je radio u restoranima u Parizu, sjevernoj Kaliforniji i Massachusettsu.
Postignuće u karijeri
Unaprijeđen sam u kuhara pod mentorstvom poznatog kuhara Nicolasa Le Beca u Lyonu.
Edukacija i obuka
Imam diplomu saradnika iz kulinarskih umjetnosti na Kulinarskom institutu Nove Engleske.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Great Barrington i Sandisfield. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM294
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?







