Globalni ukusi Patricka

Dozvolite mi da vas povedem u obilazak globalnog ukusa s različitim kuhinjama nadohvat ruke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Arrondissement du Raincy
Dostupno u smještaju

Putovanja i okusi

KM151 KM151 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Amuse-bouche Piletina Gyoza, Gimbap , govedina od mente i začina Ulaz Raspršene kapice, komomava piletina s parom, geranijski kruh, korejska hrskava piletina Jelo Ginger fish or Poulet farmer Tika Massala or gambas combava sauce or beef with the tiger sos cry or rosé magret honey vanilla. Podrška: kvartet od povrća i paradajza s mirisima Fournaisea . Desert Tiramisu ananas vanilija ili biser tapioke sa sezonskim voćem i kokosovim mlijekom, uređeni probavni rum

Meni inspirisan Japanom

KM151 KM151 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM904
Japansko iskušenje Tempura slatki krompir i patlidžan, Takoyaki škampi, okonomiyaki kupus Ulaz Gyoza piletina, Gimbap (korejski Maki), sezam narandžasta pločica, Tataki tunjevina sezam Bo Bun Chicken ili Daurade Teriyaki Sésames Chips Desert Biseri tapioke od kokosovog mlijeka i sezonsko voće

Otočna kuhinja

KM194 KM194 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.162
Putovanja i okusi Pileća gyoza, rolnice od krastavca, govedina sa mentom i začinima Foie gras od burbonske vanilije i tuile od naranče i susama, Lisnato tijesto s jakobovom kapicom, parena piletina i zalogaji od kaffir limete, kruh od geranijuma Ginger fish or Poulet farmer Tika Massala or gambas combava sauce or beef with the tiger sos cry or rosé magret honey vanilla. Podrška: kvartet od povrća i paradajza s mirisima Fournaisea . Tiramisu od ananasa i vanilije ili mrvičasti kolač od banane i jabuke
Možete poslati poruku domaćinu (Patrick) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
5 godina iskustva
Svoju međunarodnu kulinarsku perspektivu donosim u svaki obrok koji pripremim.
Povezivanje ljudi s hranom
Donosim multikulturalni pristup kuhanju, poboljšavajući moju sposobnost da se povežem s gostima.
Učenje iz djetinjstva
Kroz samostalno učenje sam naučila raznovrsne kulinarske tradicije.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne i Arrondissement de Saint-Denis. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM151 Od KM151 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Globalni ukusi Patricka

Dozvolite mi da vas povedem u obilazak globalnog ukusa s različitim kuhinjama nadohvat ruke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Arrondissement du Raincy
Dostupno u smještaju
KM151 Od KM151 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Besplatno otkazivanje

Putovanja i okusi

KM151 KM151 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Amuse-bouche Piletina Gyoza, Gimbap , govedina od mente i začina Ulaz Raspršene kapice, komomava piletina s parom, geranijski kruh, korejska hrskava piletina Jelo Ginger fish or Poulet farmer Tika Massala or gambas combava sauce or beef with the tiger sos cry or rosé magret honey vanilla. Podrška: kvartet od povrća i paradajza s mirisima Fournaisea . Desert Tiramisu ananas vanilija ili biser tapioke sa sezonskim voćem i kokosovim mlijekom, uređeni probavni rum

Meni inspirisan Japanom

KM151 KM151 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM904
Japansko iskušenje Tempura slatki krompir i patlidžan, Takoyaki škampi, okonomiyaki kupus Ulaz Gyoza piletina, Gimbap (korejski Maki), sezam narandžasta pločica, Tataki tunjevina sezam Bo Bun Chicken ili Daurade Teriyaki Sésames Chips Desert Biseri tapioke od kokosovog mlijeka i sezonsko voće

Otočna kuhinja

KM194 KM194 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.162
Putovanja i okusi Pileća gyoza, rolnice od krastavca, govedina sa mentom i začinima Foie gras od burbonske vanilije i tuile od naranče i susama, Lisnato tijesto s jakobovom kapicom, parena piletina i zalogaji od kaffir limete, kruh od geranijuma Ginger fish or Poulet farmer Tika Massala or gambas combava sauce or beef with the tiger sos cry or rosé magret honey vanilla. Podrška: kvartet od povrća i paradajza s mirisima Fournaisea . Tiramisu od ananasa i vanilije ili mrvičasti kolač od banane i jabuke
Možete poslati poruku domaćinu (Patrick) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
5 godina iskustva
Svoju međunarodnu kulinarsku perspektivu donosim u svaki obrok koji pripremim.
Povezivanje ljudi s hranom
Donosim multikulturalni pristup kuhanju, poboljšavajući moju sposobnost da se povežem s gostima.
Učenje iz djetinjstva
Kroz samostalno učenje sam naučila raznovrsne kulinarske tradicije.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne i Arrondissement de Saint-Denis. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?