Okus Sicilije s kuharom Fabiom Simoneom

Otkrijte najiskreniju Siciliju kroz profinjeno i privlačno kulinarsko iskustvo
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Catania
Dostupno u smještaju

Essence of the Sicilian Garden

KM147 
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Autentični okusi svježeg povrća i začinskog bilja iz otočkog vrta PREDJELO Giarratana crveni luk kuhani sous videom, punjen kozjim sirom i bosiljkom, posluženo uz jagode vinaigrette PRVI KURS Carnaroli rižoto s bundevom i Etna porcini gljivama, bivolski sos od plavog sira GLAVNO JELO Prženi kroket od leće sa sosom od šafrana i hrskavim divljim zelenilom DESERT Kružno pecivo s kremom Chantilly i Etnom divlje jagode

Etna: Zemlja, vatra i meso

KM157 
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Putovanje iz sicilijanskog srca, za toplo i duboko iskustvo. Priča o ukusu i identitetu otoka PREDJELO Cacio Cavallo cheese crespella with Sicilian scottona tartare, Etna Porcini mushroom, caper fruit and belic sprouts PRVI KURS Svježa paccheri tjestenina alla Norma s paradajzom sos, prženi patlidžan i pečeni slani ricotta sir GLAVNO JELO Tenderloin dojilja svinja iz planina Nebrodi s umakom od vina Marsala i začinskim biljem krompir DESERT Degustacija sicilijanskih peciva

Sicilija, gdje se ostrvo susreće s morem

KM177 
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Okusite more, živite na Siciliji, osjetite Mediteran PREDJELO Lokalni tatar s crvenom tunom, salata od citrusa s grejpom, narandžama i limunima, mousse od avokada, sos od jogurta i peršin klorofil PRVI KURS Dugmad za domaću tjesteninu ispunjena rikotom i kandiranim limunom, lokalni vrtni riblji umak i tostirane krušne mrvice bijelog luka GLAVNO JELO Catch of the day baked en papillote with citrus panzanella salatom DESERT Sicilijanska pjena od limuna s zagorjelim limunskim prahom

Časovi kuhanja svježe tjestenine

KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM489
Otkrijte umijeće ručno izrađene svježe tjestenine na zanimljivom i autentičnom času. Pod vodstvom kuhara Fabio Simonea, naučit ćete raditi s brašnom i jajima kako biste stvorili savršeno tijesto, oblikovali različite tradicionalne forme tjestenine i pripremali klasična italijanska jela. Praktično i osjetilno iskustvo koje spaja tradiciju i kreativnost, donoseći autentične i drevne okuse na vaš stol. Savršeno za one koji žele produbiti svoje znanje o italijanskoj kulinarskoj kulturi i uživati u ukusnom i zabavnom putovanju

Umjetnost ukusa

KM216 
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Gurmanski 5 kurseva, doživljaj tradicije i inovacija AMUSE BOUCHE Iskustvo čula za tekuću pizzu Krema od tostiranog hljeba, umak od paradajza San Marzano, sir od bivola stracciatella PREDJELO Pečena govedina u italijanskom stilu s umakom od majoneze od tune, voćem od kapera, i escarole PRVI KURS Domaća bolonjska lazanja, stari parmezan umak od sira i šafrana GLAVNO JELO Med i crni biber glazirana govedina s kafom glazirana beba šargarepa i divlje zelenilo DESERT Zabaione i Tiramisù
Možete poslati poruku domaćinu (Fabio) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
16 godina iskustva
Preuredila sam svoje kulinarske tehnike u kuhinjama s Michelinovim zvjezdicama u Nici i Monte Carlu.
The Shard work experience
Radila sam u poznatom restoranu u The Shardu u Londonu, usavršavajući svoje vještine u kuhinji.
Tehničar za ugostiteljske usluge
Diplomirao sam kao tehničar za ugostiteljske usluge.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Catania, Sirakuza i Taormina. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 4 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM489
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Okus Sicilije s kuharom Fabiom Simoneom

Otkrijte najiskreniju Siciliju kroz profinjeno i privlačno kulinarsko iskustvo
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Catania
Dostupno u smještaju
KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM489
Besplatno otkazivanje

Essence of the Sicilian Garden

KM147 
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Autentični okusi svježeg povrća i začinskog bilja iz otočkog vrta PREDJELO Giarratana crveni luk kuhani sous videom, punjen kozjim sirom i bosiljkom, posluženo uz jagode vinaigrette PRVI KURS Carnaroli rižoto s bundevom i Etna porcini gljivama, bivolski sos od plavog sira GLAVNO JELO Prženi kroket od leće sa sosom od šafrana i hrskavim divljim zelenilom DESERT Kružno pecivo s kremom Chantilly i Etnom divlje jagode

Etna: Zemlja, vatra i meso

KM157 
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Putovanje iz sicilijanskog srca, za toplo i duboko iskustvo. Priča o ukusu i identitetu otoka PREDJELO Cacio Cavallo cheese crespella with Sicilian scottona tartare, Etna Porcini mushroom, caper fruit and belic sprouts PRVI KURS Svježa paccheri tjestenina alla Norma s paradajzom sos, prženi patlidžan i pečeni slani ricotta sir GLAVNO JELO Tenderloin dojilja svinja iz planina Nebrodi s umakom od vina Marsala i začinskim biljem krompir DESERT Degustacija sicilijanskih peciva

Sicilija, gdje se ostrvo susreće s morem

KM177 
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Okusite more, živite na Siciliji, osjetite Mediteran PREDJELO Lokalni tatar s crvenom tunom, salata od citrusa s grejpom, narandžama i limunima, mousse od avokada, sos od jogurta i peršin klorofil PRVI KURS Dugmad za domaću tjesteninu ispunjena rikotom i kandiranim limunom, lokalni vrtni riblji umak i tostirane krušne mrvice bijelog luka GLAVNO JELO Catch of the day baked en papillote with citrus panzanella salatom DESERT Sicilijanska pjena od limuna s zagorjelim limunskim prahom

Časovi kuhanja svježe tjestenine

KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM489
Otkrijte umijeće ručno izrađene svježe tjestenine na zanimljivom i autentičnom času. Pod vodstvom kuhara Fabio Simonea, naučit ćete raditi s brašnom i jajima kako biste stvorili savršeno tijesto, oblikovali različite tradicionalne forme tjestenine i pripremali klasična italijanska jela. Praktično i osjetilno iskustvo koje spaja tradiciju i kreativnost, donoseći autentične i drevne okuse na vaš stol. Savršeno za one koji žele produbiti svoje znanje o italijanskoj kulinarskoj kulturi i uživati u ukusnom i zabavnom putovanju

Umjetnost ukusa

KM216 
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Gurmanski 5 kurseva, doživljaj tradicije i inovacija AMUSE BOUCHE Iskustvo čula za tekuću pizzu Krema od tostiranog hljeba, umak od paradajza San Marzano, sir od bivola stracciatella PREDJELO Pečena govedina u italijanskom stilu s umakom od majoneze od tune, voćem od kapera, i escarole PRVI KURS Domaća bolonjska lazanja, stari parmezan umak od sira i šafrana GLAVNO JELO Med i crni biber glazirana govedina s kafom glazirana beba šargarepa i divlje zelenilo DESERT Zabaione i Tiramisù
Možete poslati poruku domaćinu (Fabio) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
16 godina iskustva
Preuredila sam svoje kulinarske tehnike u kuhinjama s Michelinovim zvjezdicama u Nici i Monte Carlu.
The Shard work experience
Radila sam u poznatom restoranu u The Shardu u Londonu, usavršavajući svoje vještine u kuhinji.
Tehničar za ugostiteljske usluge
Diplomirao sam kao tehničar za ugostiteljske usluge.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Catania, Sirakuza i Taormina. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 4 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?