Italijanska kuhinja: Edoardo
Kuham italijanska jela s modernim tehnikama, spajajući autentičnost i inovacije.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Abbiategrasso
Dostupno u smještaju
Menù Lombardo
KM235
Meni: Mesne mesne okruglice, rižoto alla milanese, Ossobuco s pečenim krompirom, Panna cotta. Uključujući bocu lokalnog vina.
Doživljaj na italijanskom
KM255
Meni: Škampi, burrata, paradajz i bosiljak, Rigatoni cacio, biber i limun, goveđe pečenje s paprikom i balzamičnim sirćetom, Panna cotta. Uključujući bocu Prosecco Doc.
Meni u prizemlju
KM274
Meni: Goveđi tartar, jaje i pecorino, Ravioli al gorgonzola, kobasica i crveni luk, Goveđe pečenje s paprikom i balzamičnim sirćetom, Panna cotta. Uključuje bocu crvenog vina.
Meni na moru
KM294
Meni: Škampi, burrata, paradajz i bosiljak, rižoto s crnom sipom s lignjama i narandžom, file zlata s maslinama, kapari i cherry paradajzom, Panna cotta. Uključuje bocu bijelog vina.
Možete poslati poruku domaćinu (Kitchen Rebels) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
12 godina iskustva
Iscrtao sam tehnike visoke kuhinje u gurmanskom restoranu i kao kuhar kod kuće.
Velika nagrada Formule 1
Poslužila sam stotine obroka na Grand Prixu Formule 1 i Imola Grand Prix.
Diploma iz hotelske škole
Edukacija na institutu Carlo Porta u Milanu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Abbiategrasso, Milano, Pavia i Magenta. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene:
20122, Milano, Lombardija, Italija
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 8 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM235
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?