Fino objedovanje u Norbertu

Radila sam u kuhinjama širom svijeta, uključujući Michelinove restorane s 3 zvjezdice.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Málaga
Dostupno u smještaju

Hrana za esenc finger

KM216 
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.347
Pogodno za događaje bilo koje veličine, ova ponuda prikazuje hranu za prste pripremljenu ispred vas i služi kao leteći bife.

Esenc. privatni kuhar

KM392 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.565
Uključuje kompletnu uslugu objedovanja i konobara, nudeći prilagođene jelovnike i izuzetnu brigu tokom cijelog boravka, osiguravajući nezaboravne obroke.

Esenc. objedovanje

KM489 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.956
Doživljaj esenc. objedovanja donosi doživljaj restorana na vašu lokaciju, nudeći kuhara i usluge, personalizovane jelovnike i kuhanje uživo, stvarajući jedinstven i nezaboravan kulinarski događaj.
Možete poslati poruku domaćinu (Norbert) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
Kuhanje u Njemačkoj, Austriji, Španiji i Dubaiju je obavijestilo o mom profinjenom kulinarskom stilu.
Postignuće u karijeri
Počeo sam da nudim privatne restorane, konsalting i pop-up restorane.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam kulinarstvo u Njemačkoj i trenirao u čuvenom hotelu Brenners Park-Hotel & Spa.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Málaga, Marbella, Mijas i Estepona. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Fino objedovanje u Norbertu

Radila sam u kuhinjama širom svijeta, uključujući Michelinove restorane s 3 zvjezdice.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Málaga
Dostupno u smještaju
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje

Hrana za esenc finger

KM216 
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.347
Pogodno za događaje bilo koje veličine, ova ponuda prikazuje hranu za prste pripremljenu ispred vas i služi kao leteći bife.

Esenc. privatni kuhar

KM392 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.565
Uključuje kompletnu uslugu objedovanja i konobara, nudeći prilagođene jelovnike i izuzetnu brigu tokom cijelog boravka, osiguravajući nezaboravne obroke.

Esenc. objedovanje

KM489 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.956
Doživljaj esenc. objedovanja donosi doživljaj restorana na vašu lokaciju, nudeći kuhara i usluge, personalizovane jelovnike i kuhanje uživo, stvarajući jedinstven i nezaboravan kulinarski događaj.
Možete poslati poruku domaćinu (Norbert) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
Kuhanje u Njemačkoj, Austriji, Španiji i Dubaiju je obavijestilo o mom profinjenom kulinarskom stilu.
Postignuće u karijeri
Počeo sam da nudim privatne restorane, konsalting i pop-up restorane.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam kulinarstvo u Njemačkoj i trenirao u čuvenom hotelu Brenners Park-Hotel & Spa.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Málaga, Marbella, Mijas i Estepona. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?