Doživljaj luksuznih restorana koje organizuje Lerisa
Kreiram nezaboravne doživljaje objedovanja koristeći sezonske, organske sastojke bez glutena.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Dallas
Dostupno u smještaju
Časovi deponija
KM42 KM42 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM332
Naučite praviti knedle
Sezonsko okupljanje
KM266 KM266 po gostu
Uživajte u izboru predjela, glavnih i deserta napravljenih s ljubavlju i lokalnim sastojcima. Ovo je idealan izbor za intimne prilike.
Damping Feast
KM291 KM291 po gostu
Otkrijte živopisnu i svježu obalnu kuhinju sa fokusom na sezonske sastojke. Svako jelo je napravljeno do savršenstva. Knedle i sake
Meni za proslavu
KM365 KM365 po gostu
Proslavite dobra vremena uz ručno odabrana sezonska jela osmišljena da podignu svaku posebnu priliku.
Možete poslati poruku domaćinu (Lerisa) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
13 godina iskustva
14 godina u vrhunskim restoranima; privatni kuhar u Dallasu s jelovnicima po mjeri.
Kuhano za VIP osobe
Kuhala je za elitne klijente, uključujući Joea Jacksona u Las Vegasu.
Obučen u Le Cordon Bleu
Obučen u Le Cordon Bleu Las Vegasu i elitnim kuhinjama Las Vegasa.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Dallas, Bonham, Sanger i Terrell. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene:
Allen, Teksas, 75013, Sjedinjene Države
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM266 Od KM266 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





