Kreativna francuska večera u društvu Gérarda
Kuham rafinirana, kreativna jela, koristeći svježe sastojke i tehnike niske temperature.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Stutzheim-Offenheim
Dostupno u smještaju
Kutija za podgrijavanje hrane
KM98
Predlažem da dostavite predjelo, posuđe, deserte u kutijama za mikrovalnu pećnicu u skladu sa svojim željama ili željama, uzimajući u obzir vaše različite alergije
Meni iznenađenja
KM145
Budite oduševljeni spontanim i kreativnim obrokom od 4 slijeda osmišljen s najsvježijim sastojcima i kulinarskom inspiracijom.
Kulinarska zabava u vašem domu
KM147
Prema vašim ukusima, željama i željama, kreiram recepte u ketering formuli
Otkrivanje menija
KM157
Uživajte u uravnoteženom meniju od 4 slijeda koji prikazuje sezonsku kuhinju inspirisanu Francuskom sa svježim lokalnim sastojcima.
Praznični meni
KM245
Proslavite uz svečani meni od 4 slijeda s profinjenim jelima u znak sjećanja na posebne trenutke, donoseći radost i gurmansku eleganciju na vaš sto za odmor.
Možete poslati poruku domaćinu (Gérard) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Nakon karijere u računovodstvu i oglašavanju, pratila sam svoju doživotnu strast prema kuhanju.
Michelin Bib Gourmand restoran
Vodim nagrađivane restorane u Alsaceu i Baskiji.
Profesionalni kuhar
Obučavao sam se s odličnim francuskim kuharima, uključujući Michel Bras i Didier Oudill.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Stutzheim-Offenheim i Strasbourg. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM98
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?






