Lokalna hrana s italijanskim korijenima
Kreiram nezaboravne sezonske jelovnike koristeći svježe, lokalne sastojke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Philadelphia
Dostupno u smještaju
Rustikalni talijanski sto
KM220 KM220 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM440
Proslavite italijansku tradiciju kuhanja i kušajte neke od omiljenih porodičnih recepata kuhara.
Farma i viljuška
KM263 KM263 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM524
Ovaj meni s 4 slijeda kombinuje italijanske okuse s francuskim tehnikama. Očekujte vrhunske sezonske proizvode i održivo meso.
Sezonsko putovanje profesionalnog šefa kuhinje
KM296 KM296 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM592
Isprobajte meni za degustaciju od 6 jela koji prikazuje kreativnu prednost kuhara.
Možete poslati poruku domaćinu (Alessandra Michele) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
8 godina iskustva
Ja sam kulinarski profesionalac koji voli regenerativnu poljoprivredu.
Obučen u restoranima
Nalazi se u epizodi Bon Appetita „On The Line” i radio u Food Network's Test Kitchen.
Pohađao je kulinarsku školu
Moj pristup se spaja s klasičnim francuskim treningom s tradicionalnom italijanskom kuhinjom.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Philadelphia, Bryn Mawr, Gladwyne i West Chester. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM220 Od KM220 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM440
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




