Larsonovi okusi južnjačkih, morskih plodova i italijanskih okusa

Spojim južnjačke, teksaško-meksičke, roštilj, morske plodove i azijske okuse u nezaboravna jela.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Seattle
Dostupno u smještaju

Južnjački klasici udobnosti

KM145 KM145 po gostu
Nostalgična južnjačka jela s teksaško-meksičkim zapletima i odvažnim okusima. Toplo i privlačno kulinarsko putovanje.

Fuzija na pacifičkom sjeverozapadu

KM179 KM179 po gostu
Svježi morski plodovi, aromatični začini i živopisni sastojci s čistim izvršavanjem. Spoj pacifičkog sjeverozapada i azijsko-indijskih okusa.

Elegantno italijansko putovanje

KM230 KM230 po gostu
Rustikalna italijanska jela sa svježim biljem i okusima koji zagrijavaju dušu. Prefinjen i elegantan doživljaj objedovanja.
Možete poslati poruku domaćinu (Larson) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
Više od 20 godina iskustva
Radila sam na različitim kuhinjskim ulogama, od linijskog kuhara do glavnog kuhara i menadžera restorana
Podučavanje kulinarskih umjetnosti
Posljednje tri godine podučavam kulinarske umjetnosti u srednjoj školi.
Diplomirao je na kulinarskoj školi
Diplomirao sam kulinarstvo 2001. godine.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Enumclaw, North Bend, Orting i Monroe. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM145 Od KM145 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Larsonovi okusi južnjačkih, morskih plodova i italijanskih okusa

Spojim južnjačke, teksaško-meksičke, roštilj, morske plodove i azijske okuse u nezaboravna jela.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Seattle
Dostupno u smještaju
KM145 Od KM145 po gostu
Besplatno otkazivanje

Južnjački klasici udobnosti

KM145 KM145 po gostu
Nostalgična južnjačka jela s teksaško-meksičkim zapletima i odvažnim okusima. Toplo i privlačno kulinarsko putovanje.

Fuzija na pacifičkom sjeverozapadu

KM179 KM179 po gostu
Svježi morski plodovi, aromatični začini i živopisni sastojci s čistim izvršavanjem. Spoj pacifičkog sjeverozapada i azijsko-indijskih okusa.

Elegantno italijansko putovanje

KM230 KM230 po gostu
Rustikalna italijanska jela sa svježim biljem i okusima koji zagrijavaju dušu. Prefinjen i elegantan doživljaj objedovanja.
Možete poslati poruku domaćinu (Larson) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
Više od 20 godina iskustva
Radila sam na različitim kuhinjskim ulogama, od linijskog kuhara do glavnog kuhara i menadžera restorana
Podučavanje kulinarskih umjetnosti
Posljednje tri godine podučavam kulinarske umjetnosti u srednjoj školi.
Diplomirao je na kulinarskoj školi
Diplomirao sam kulinarstvo 2001. godine.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Enumclaw, North Bend, Orting i Monroe. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?