Lični kuhar Michaela Rodrigueza

Donosim kvalitet i brigu o nivou restorana na vašoj lokaciji u vašem Airbnb smještaju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Oceanside
Dostupno u smještaju

Hors D'oeuvres

KM93 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.268
Četiri kreativna mala zalogaja. Putovanje kroz omiljene recepte kuhara. Svaki zalogaj je izrađen s preciznošću i pažnjom posvećenom sastojcima.

Porodični brunch

KM110 
Minimum za rezervaciju iznosi KM845
Prepustite se porodičnoj gozbi za branč koja će biti namijenjena da svi idu na još jedan zalogaj. Doživite branč na svom Airbnbu.

Kalifornijska fuzija

KM195 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.014
S pogledom na jug granice, ova večera uključuje mali zalogaj/ Amuse, Starter, Main i Dessert, a sve je inspirisano latinoameričkim okusima.
Možete poslati poruku domaćinu (Michael) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
Više od 14 godina iskustva u ugostiteljstvu.
Prilagođeni restorani
Kreiram prilagođene jelovnike i značajne događaje kroz hranu, strast i profesionalnost.
Praktični trening
Izgradio sam stručnost radeći u više vrhunskih restorana tokom svoje karijere.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 3 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: La Jolla, Oceanside, Del Mar i Escondido. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM110 
Minimum za rezervaciju iznosi KM845
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Lični kuhar Michaela Rodrigueza

Donosim kvalitet i brigu o nivou restorana na vašoj lokaciji u vašem Airbnb smještaju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Oceanside
Dostupno u smještaju
KM110 
Minimum za rezervaciju iznosi KM845
Besplatno otkazivanje

Hors D'oeuvres

KM93 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.268
Četiri kreativna mala zalogaja. Putovanje kroz omiljene recepte kuhara. Svaki zalogaj je izrađen s preciznošću i pažnjom posvećenom sastojcima.

Porodični brunch

KM110 
Minimum za rezervaciju iznosi KM845
Prepustite se porodičnoj gozbi za branč koja će biti namijenjena da svi idu na još jedan zalogaj. Doživite branč na svom Airbnbu.

Kalifornijska fuzija

KM195 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.014
S pogledom na jug granice, ova večera uključuje mali zalogaj/ Amuse, Starter, Main i Dessert, a sve je inspirisano latinoameričkim okusima.
Možete poslati poruku domaćinu (Michael) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
Više od 14 godina iskustva u ugostiteljstvu.
Prilagođeni restorani
Kreiram prilagođene jelovnike i značajne događaje kroz hranu, strast i profesionalnost.
Praktični trening
Izgradio sam stručnost radeći u više vrhunskih restorana tokom svoje karijere.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 3 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: La Jolla, Oceanside, Del Mar i Escondido. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?