Doživljaj kuhanja uz Crenshaw
hrana se odnosi na ljubav i istraživanje. Izrađen je s profinjenošću i začinjen s namjerom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: New York City
Dostupno u smještaju
Svjetlo i prozračno
KM362 po gostu
Ovo je zajednički doživljaj kanapea (9) jednostrukih zalogaja u rasponu od slanih do slatkih. Mnogi smatraju da je ovaj doživljaj prava „zabava” u vašim ustima, a svaki izraz ima svoj jedinstveni preokret u regionalnim okusima. Odlično za opsežna uparivanja vina i društvena okruženja.
Obalna harmonija
KM539 po gostu
Prilagođeno (3) kurs obalnog kulinarskog putovanja za dvoje gdje se bogatstvo obale susreće sa svježinom mora. Profesionalni kuhar će sigurno pripremiti vaše nepce i spremne za kurseve koje ćete slijediti.
Zamjena plime i oseke
KM674 po gostu
Ovaj (4) doživljaj prekriven kursom za dva stapa okuse kopna i okeana u živopisnom jelovniku s četiri slijeda izrađen kako bi se proslavila obalna kuhinja i sezonska inspiracija.
Možete poslati poruku domaćinu (Vaughn) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Vodio sam i otvorio restorane širom sjeveroistoka.
Istaknuto u TV takmičarskim emisijama
Takmičio sam se u restoranima „Chopped” i „Beat Bobby Flay” i vodio vrhunske restorane.
Pohađao je kulinarsku školu
Pohađao sam Univerzitet Johnson & Wales i trenirao u Stony Hill Innu i Saddle River Innu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: New York City. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM539 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.348
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?