The Homakase Chef: sezonski omakase

Doživljaj uživanja u omakaseu unosim u vaš dom koristeći tradicionalne japanske okuse.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Riverside
Dostupno u smještaju

3 slijeda omakase intro

KM202 
Minimum za rezervaciju iznosi KM805
Večera u stilu omakaze od 3 slijeda s predjelima, svježim nigirijem i delikatnim desertom, idealna za goste koji prvi put rezervišu smještaj.

Standardni meni s 5 kurseva

KM294 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.468
Degustacija u 5 jela s odabranim sashimijem, zanatskim rolnicama i kuhanim jelima, završavajući elegantnim desertom.

Premium Omakase s 5 kurseva

KM378 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.510
Povišeni omakase s 5 jela s uvezenim sastojcima, specijalitetima i opcijama bez glutena, prilagođen najfinijim detaljima kao što su A5 Wagyu, Toro, Uni, Tartufi, kaviar, kamenice, jastog itd.
Možete poslati poruku domaćinu (Joshua) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
11 godina iskustva
I bring the omakase dining experience, where guests trust the chef — into people's
Pokrenuo sam vlastiti posao
Pokrenuo sam The Homakase Chef kako bih stvorio nezaboravne trenutke za goste.
Kuhar sušija već godinama
Radila sam u Shogun Teppanyaki i Sushiju, usavršavajući svoje vještine u tradicionalnoj japanskoj kuhinji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Riverside. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM202 
Minimum za rezervaciju iznosi KM805
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

The Homakase Chef: sezonski omakase

Doživljaj uživanja u omakaseu unosim u vaš dom koristeći tradicionalne japanske okuse.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Riverside
Dostupno u smještaju
KM202 
Minimum za rezervaciju iznosi KM805
Besplatno otkazivanje

3 slijeda omakase intro

KM202 
Minimum za rezervaciju iznosi KM805
Večera u stilu omakaze od 3 slijeda s predjelima, svježim nigirijem i delikatnim desertom, idealna za goste koji prvi put rezervišu smještaj.

Standardni meni s 5 kurseva

KM294 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.468
Degustacija u 5 jela s odabranim sashimijem, zanatskim rolnicama i kuhanim jelima, završavajući elegantnim desertom.

Premium Omakase s 5 kurseva

KM378 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.510
Povišeni omakase s 5 jela s uvezenim sastojcima, specijalitetima i opcijama bez glutena, prilagođen najfinijim detaljima kao što su A5 Wagyu, Toro, Uni, Tartufi, kaviar, kamenice, jastog itd.
Možete poslati poruku domaćinu (Joshua) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
11 godina iskustva
I bring the omakase dining experience, where guests trust the chef — into people's
Pokrenuo sam vlastiti posao
Pokrenuo sam The Homakase Chef kako bih stvorio nezaboravne trenutke za goste.
Kuhar sušija već godinama
Radila sam u Shogun Teppanyaki i Sushiju, usavršavajući svoje vještine u tradicionalnoj japanskoj kuhinji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Riverside. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?