Argentinska kuhinja s vatrom koju priprema kuhar Emiliano

Specijalizovan za meso kuhano od vatre s odvažnim, duševnim okusima, izrađenim od najsvježijih sastojaka od farme do stola i inspirisan argentinskom tradicijom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju

Kaubojski brunch Open-Fire Feast

KM209 po gostu
Započnite jutro s srdačnim kaubojskim brunchom na vatri. Pripremit ću rustikalni namaz s dimljenim argentinskim chorizom, hrskavom slaninom, kaubojskim grahom, svježim jajima s farme, prženim povrćem i zanatskim hljebom, a sve je kuhano na otvorenom plamenu. Uživajte u svježe pripremljenoj kafi, soku i opuštenom okruženju na otvorenom u kojem se osjećate kao da ste zakoračili u Stari zapad, upravo ovdje u Kaliforniji.

Kineska gozba azijskih okusa

KM257 po gostu
Kineska vatrena gozba je putovanje u odvažne i utješne okuse kineske kuhinje, kuhane s rustikalnom strašću argentinske vatre

Autentični tajlandski restorani s vatrom

KM267 po gostu
Pridružite mi se na praktičnoj tajlandskoj vatri inspirisanoj mojim putovanjima na Tajland. Pripremit ćemo klasike kao što su salata od zelene papaje, Tom Yum supa, Pad Thai i Green Curry, učeći ravnotežu slatkog, kiselog, slanog i začinjenog. Nakon zajedničkog kuhanja, sjest ćemo u porodičnom stilu i uživati u svemu, završavajući s legendarnom Mango Sticky Rice. Ovo je više od večere; to je kulturni doživljaj s hranom, vatrom i pričama.

Uživajte u rustikalnim španskim tapasima

KM267 po gostu
Pođite sa mnom na putovanje kroz Španiju dok dijelimo tapase koje sam otkrio na svojim putovanjima. Uživajte u španskoj tortilji, Gambas al Ajillo, Patatas Bravas, Albondigas i Fire-Roasted Peppers, a sve je posluženo u porodičnom stilu. Više od obroka; to je noć kulture, priča i ukusa, baš kao i živopisni tapas barovi u Španiji.

Doživljaj argentinskog asada

KM326 po gostu
Autentični argentinski roštilj, kuhan u potpunosti na otvorenoj vatri. Uključuje vrhunsko meso, prepoznatljive strane i desert, a sve se poslužuje u porodičnom stilu

Argentinski roštilj klasa 1:1

KM326 po gostu
Pridružite mi se na ličnom času kuhanja na vatri i naučite pravi argentinski način roštiljanja. Naučit ću vas kako da se snalazite s vatrom, začinite meso i kuhate kao Gaucho. Zajedno ćemo ispeći cijeli obrok, a vi ćete otići s novim vještinama i samopouzdanjem.
Možete poslati poruku domaćinu (Chef Emiliano) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
4 godine iskustva
Rođen i odrastao u Argentini, naučio sam umjetnost asado-grillinga na otvorenom plamenu.
Upravljanje restoranima
Vlasnik sam restorana uz plažu u Brazilu i radio sam na mnogim događajima velikih razmjera.
Trening na radnom mjestu
Kuhar plamena — spaja tradiciju latinske vatre s odvažnim okusima Azije.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: San Diego. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 10 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM209 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Argentinska kuhinja s vatrom koju priprema kuhar Emiliano

Specijalizovan za meso kuhano od vatre s odvažnim, duševnim okusima, izrađenim od najsvježijih sastojaka od farme do stola i inspirisan argentinskom tradicijom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju
Od KM209 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kaubojski brunch Open-Fire Feast

KM209 po gostu
Započnite jutro s srdačnim kaubojskim brunchom na vatri. Pripremit ću rustikalni namaz s dimljenim argentinskim chorizom, hrskavom slaninom, kaubojskim grahom, svježim jajima s farme, prženim povrćem i zanatskim hljebom, a sve je kuhano na otvorenom plamenu. Uživajte u svježe pripremljenoj kafi, soku i opuštenom okruženju na otvorenom u kojem se osjećate kao da ste zakoračili u Stari zapad, upravo ovdje u Kaliforniji.

Kineska gozba azijskih okusa

KM257 po gostu
Kineska vatrena gozba je putovanje u odvažne i utješne okuse kineske kuhinje, kuhane s rustikalnom strašću argentinske vatre

Autentični tajlandski restorani s vatrom

KM267 po gostu
Pridružite mi se na praktičnoj tajlandskoj vatri inspirisanoj mojim putovanjima na Tajland. Pripremit ćemo klasike kao što su salata od zelene papaje, Tom Yum supa, Pad Thai i Green Curry, učeći ravnotežu slatkog, kiselog, slanog i začinjenog. Nakon zajedničkog kuhanja, sjest ćemo u porodičnom stilu i uživati u svemu, završavajući s legendarnom Mango Sticky Rice. Ovo je više od večere; to je kulturni doživljaj s hranom, vatrom i pričama.

Uživajte u rustikalnim španskim tapasima

KM267 po gostu
Pođite sa mnom na putovanje kroz Španiju dok dijelimo tapase koje sam otkrio na svojim putovanjima. Uživajte u španskoj tortilji, Gambas al Ajillo, Patatas Bravas, Albondigas i Fire-Roasted Peppers, a sve je posluženo u porodičnom stilu. Više od obroka; to je noć kulture, priča i ukusa, baš kao i živopisni tapas barovi u Španiji.

Doživljaj argentinskog asada

KM326 po gostu
Autentični argentinski roštilj, kuhan u potpunosti na otvorenoj vatri. Uključuje vrhunsko meso, prepoznatljive strane i desert, a sve se poslužuje u porodičnom stilu

Argentinski roštilj klasa 1:1

KM326 po gostu
Pridružite mi se na ličnom času kuhanja na vatri i naučite pravi argentinski način roštiljanja. Naučit ću vas kako da se snalazite s vatrom, začinite meso i kuhate kao Gaucho. Zajedno ćemo ispeći cijeli obrok, a vi ćete otići s novim vještinama i samopouzdanjem.
Možete poslati poruku domaćinu (Chef Emiliano) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
4 godine iskustva
Rođen i odrastao u Argentini, naučio sam umjetnost asado-grillinga na otvorenom plamenu.
Upravljanje restoranima
Vlasnik sam restorana uz plažu u Brazilu i radio sam na mnogim događajima velikih razmjera.
Trening na radnom mjestu
Kuhar plamena — spaja tradiciju latinske vatre s odvažnim okusima Azije.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: San Diego. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 10 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?