Argentinska kuhinja s vatrom koju priprema kuhar Emiliano
Specijalizovan za meso kuhano od vatre s odvažnim, duševnim okusima, izrađenim od najsvježijih sastojaka od farme do stola i inspirisan argentinskom tradicijom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju
Kaubojski brunch Open-Fire Feast
KM211 KM211 po gostu
Započnite jutro s srdačnim kaubojskim brunchom na vatri. Pripremit ću rustikalni namaz s dimljenim argentinskim chorizom, hrskavom slaninom, kaubojskim grahom, svježim jajima s farme, prženim povrćem i zanatskim hljebom, a sve je kuhano na otvorenom plamenu. Uživajte u svježe pripremljenoj kafi, soku i opuštenom okruženju na otvorenom u kojem se osjećate kao da ste zakoračili u Stari zapad, upravo ovdje u Kaliforniji.
Kineska gozba azijskih okusa
KM260 KM260 po gostu
Kineska vatrena gozba je putovanje u odvažne i utješne okuse kineske kuhinje, kuhane s rustikalnom strašću argentinske vatre
Autentični tajlandski restorani s vatrom
KM270 KM270 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM539
Pridružite mi se na praktičnoj tajlandskoj vatri inspirisanoj mojim putovanjima na Tajland. Pripremit ćemo klasike kao što su salata od zelene papaje, Tom Yum supa, Pad Thai i Green Curry, učeći ravnotežu slatkog, kiselog, slanog i začinjenog. Nakon zajedničkog kuhanja, sjest ćemo u porodičnom stilu i uživati u svemu, završavajući s legendarnom Mango Sticky Rice. Ovo je više od večere; to je kulturni doživljaj s hranom, vatrom i pričama.
Uživajte u rustikalnim španskim tapasima
KM270 KM270 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM539
Pođite sa mnom na putovanje kroz Španiju dok dijelimo tapase koje sam otkrio na svojim putovanjima. Uživajte u španskoj tortilji, Gambas al Ajillo, Patatas Bravas, Albondigas i Fire-Roasted Peppers, a sve je posluženo u porodičnom stilu. Više od obroka; to je noć kulture, priča i ukusa, baš kao i živopisni tapas barovi u Španiji.
Cijela svinja – doživljaj otvorenog požara
KM296 KM296 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.023
Doživite vrhunski argentinski asado uz našu gozbu cijele svinje — svinju od 25 lb koja je sporo pečena satima na otvorenom plamenu dok ne bude savršeno nježna i svježa. Uživajte u ručno izrađenim predjelima, sezonskim prilogama s roštilja i dekadentnom desertu. Idealno za okupljanja od 10 ili više gostiju, ovo je prava proslava ukusa, tradicije i vatrenog umjetnosti, koja se poslužuje u toplom, rustikalnom i nezaboravnom okruženju.
Argentinski roštilj klasa 1:1
KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM674
Pridružite mi se na ličnom času kuhanja na vatri i naučite pravi argentinski način roštiljanja. Naučit ću vas kako da se snalazite s vatrom, začinite meso i kuhate kao Gaucho. Zajedno ćemo ispeći cijeli obrok, a vi ćete otići s novim vještinama i samopouzdanjem.
Možete poslati poruku domaćinu (Chef Emiliano) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
4 godine iskustva
Rođen i odrastao u Argentini, naučio sam umjetnost asado-grillinga na otvorenom plamenu.
Upravljanje restoranima
Vlasnik sam restorana uz plažu u Brazilu i radio sam na mnogim događajima velikih razmjera.
Trening na radnom mjestu
Kuhar plamena — spaja tradiciju latinske vatre s odvažnim okusima Azije.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: San Diego. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 10 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM211 Od KM211 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?







