Colter: jelovnici za degustaciju fuzije
Radila sam u nagrađivanim restoranima prije nego što sam otvorila svoje, fokusirane na fuzijsku hranu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Austin
Dostupno u smještaju
Probač takosa
KM84 po gostu
Uživajte u taco tanjiru pripremljenom od profesionalnog kuhara s 3 tacosa na nasljednim tortiljama masa. Dobit ćete dvije opcije mesa, kao što su patka konfit ili dimljena prsa, i vegetarijansku opciju kao što su gljive od kamenica s chimichurrijem.
Austina s 3 slijeda
KM168 po gostu
Odabrani meni s 3 slijeda koji naglašava sezonalnost središnjeg Teksasa i lokalnu kulinarsku scenu Austina, u kojem se nalaze neka od mojih prepoznatljivih jela kao što su brini sa ribice ili patke isušene pašnjacima.
Degustacija u centralnom Teksasu
KM252 po gostu
Prilagodite svoj obrok od 4 slijeda. Ovaj meni sadrži neka od mojih klasičnih fuzijskih jela, kao što je rižoto od ramena koji se poslužuje sa svinjskim stomakom u kombu ili moj al pastor tortellini s molom i epazotom.
Možete poslati poruku domaćinu (Colter) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Radila sam u poznatim portlandskim restoranima Canard, Le Pigeon i Proud Mary.
Obučen od pobjednika James Bearda
Radio sam pod vodstvom Gabriela Ruckera, dvogodišnjeg dobitnika nagrade James Beard u kompaniji Le Pigeon.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Austin. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM84 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?