Bettina: zanatska kuhinja na centralnoj obali
Kreiram jela koja uživaju u poljoprivrednim i morskim plodovima u regiji.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Carpinteria
Dostupno u smještaju
Predsjednik Odbora
KM40 KM40 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM166
Artisan Charcuterie on a Keepsake Board with Luscious Chees, European Drycured Meats, Fruits, Nuts and Crisps
Sušeno meso, voće, orašasti plodovi i hrskavi
Dostava obrtničkog bruncha
KM82 KM82 po gostu
Započnite dan vrućim zdravim brančom s rustikalnim hljebom, fritatom u misijskom stilu i svježim voćem.
Stol profesionalnog kuhara
KM200 KM200 po gostu
Uživajte u obroku od 5 jela s 2 zajednička predjela, izborom salate ili supe, daskom za hljeb, predjelom i sitnim desertom s toplim napicima.
Rivijera tapas
KM225 KM225 po gostu
Uživajte u 8 jela rijetkih i egzotičnih delikatesa na kalifornijskoj rivijeri, savršenim za ljubitelje hrane.
Surfanje i travnjak pored stola
KM250 KM250 po gostu
Prepustite se objedovanju od 6 jela s wagyu filet mignon i stijenama jastoga.
Možete poslati poruku domaćinu (Bettina) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
25 godina iskustva
Ja sam zanatski putujući kuhar i dio sam pokreta za spore hranu.
Postignuće u karijeri
Osmislio sam obroke za svjetski poznate muzičare i umjetnike.
Edukacija i obuka
Podučavala sam druge kuhare u kulinarskoj školi, dijeleći svoju strast prema zanatskom kuhanju.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Carpinteria. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM82 Od KM82 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?






