Erick iza okusa plamena i fuzije
Sarađivala sam s poznatim kuharima i pripremila kreativnu večeru za klijente visokog profila.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Mexico City
Dostupno u smještaju
Čas pizze
KM109 po gostu
Naučite pripremati tradicionalne pizze s kiselim tijestom, poslužene s predjelima i desertom. Rerna za pizzu je uključena u ovu ponudu.
Taco omakase
KM173 po gostu
Večerajte u degustacijskom meniju u stilu omakaze od 7 jela s ručno izrađenim tortiljama. Tacosi se pripremaju tradicionalnim i modernim tehnikama. Ova ponuda uključuje desert
Časovi pripreme svježe tjestenine
KM182 po gostu
Naučite sami pripremati svježu tjesteninu i umake s grickalicama i desertom.
Degustacija finih restorana
KM291 po gostu
Uživajte u meksičkom degustacijskom meniju od 7 jela koji se priprema tradicionalnim i modernim tehnikama. Ovaj sezonski meni sadrži svježe, lokalne proizvode.
Možete poslati poruku domaćinu (Erick Ivan) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
8 godina iskustva
Počela sam u Meksiku i učila od majstora kao što su Benito Molina i Gordon Ramsay.
Vlasnik firme
Trenutno sam vlasnik kreativne firme za fine restorane.
Tradicionalna kuhinja
Studirala sam na Konzervatoriju za kulturu meksičke kuhinje.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 4 recenzije
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Ciudad de México. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM182 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM318
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?