Jambalaya gozba uz Uniku
Ja sam kuhar obučen za Cordon Bleu koji je specijalizovan za vrhunske jelovnike južnjačke hrane za utjehu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Bellevue
Dostupno u smještaju
Dostava večere u Jambalayi
KM76 KM76 po gostu
Jumbalaya obrok u južnjačkom stilu s prilozima i desertom. Ova večera je isporučena u potpunosti kuhana i spremna za podgrijavanje. Uputstva su uključena.
Jambalaya večera s postavkama
KM126 KM126 po gostu
Jumbalaya obrok u južnjačkom stilu s prilozima i desertom. Ova večera stiže potpuno pripremljena i spremna za podgrijavanje. Pomoć oko postavljanja je uključena.
Deluxe jambalaya večera
KM209 KM209 po gostu
Jumbalaya obrok u južnjačkom stilu, zajedno s predjelom i izborom deserta (kolač od ruma ili puding od banane).
Čas kuhanja u Jambalayi
KM251 KM251 po gostu
Saznajte kako napraviti jambalayu, kukuruzni hljeb s prženim kupusom i puding od banane na praktičnom času kuhanja.
Možete poslati poruku domaćinu (Unika) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Radila sam u restoranima Serafina i Che Sara Sara i poslužila se kroz raskošne korijene.
Panelist za webinar
Bio sam panelista prvog kulinarskog vebinara Američke kulinarske federacije kanabisa.
Kulinarski trening
Diplomirao sam na kulinarskoj školi Le Cordon Bleu i ovlašteni sam menadžer servisa ServeSafe.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Bellevue, Bothell, Mill Creek i Renton. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





