Hrana za utjehu kuhara Deeja
U svojim prepoznatljivim jelima spajam različite kulturne kuhinje s modernim tehnikama.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Miami
Dostupno u smještaju
Zagrijte i uživajte u udobnosti
KM252 po gostu
Ovaj jednostavan meni za 3 ili više gostiju uključuje pečeni ziti s hljebom s bijelim lukom, prženje piletine s rižom od jasmina i sezonski vegetarijanski curry s ravnim hljebom.
Favoriti za porodice
KM403 po gostu
To uključuje pladanj s piletinom s makaronima i sirom i salom, komplet za noćnu zabavu s tacosima i mediteranski meze s pilećim ražnjićima i kuskusom.
Noć privatnog kuhara
KM487 po gostu
Ova gozba za 3 ili više gostiju uključuje sezonsku salatu, lososa, pire od tartufa i desert.
Degustacija kuhara
KM545 po gostu
Ovaj prilagodljivi meni s 5 jela dolazi s uparivanjem vina ili koktela, kao i dodacima za ukrase. Uzorak kurseva uključuje amuse-bouche, zanatsko predjelo, glavno jelo, teren za sir i desert.
Možete poslati poruku domaćinu (Dwayne) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
29 godina iskustva
Vodio sam mnoge kuhinje kao izvršni kuhar i sarađivao s Sandals Dunns Riverom.
Pokrenuo sam vlastiti biznis
Pokrenuo sam S&C Catering, firmu nazvanu po svojoj djeci, i kuhala za izvršnog direktora Chicka.
Kulinarska umjetnost
Studirala sam kulinarstvo na Browns Town Community Collegeu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Miami i Coral Gables. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM252 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.678
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?