Šarena kreativna večera uz Janu
Izrađujem vizuelno privlačna jela koja ističu sezonske proizvode i svježe morske plodove.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Frýdek-Místek
Dostupno u smještaju
Tapasi i poslastice
KM41
Minimum za rezervaciju iznosi KM483
Razigrani meni u stilu tapasa koji slavi svježe sastojke i jednostavnost. Svako jelo je izrađeno sa šarmom, pružajući maksimalan ukus uz minimalnu buku.
Objedovanje inspirisano prirodom
KM121
Minimum za rezervaciju iznosi KM805
Jelovnik koji objedinjuje boje i teksture Mediterana. Jela su elegantna, ali pristupačna, sa sezonskim proizvodima i morskim plodovima s umjetničkim oblogama.
Degustacijski meni
KM121
Minimum za rezervaciju iznosi KM805
Uzvišeno kulinarsko putovanje osmišljeno za posebne prilike. Ova višestruka avantura spaja elemente iznenađenja, živopisne vizuelne prezentacije i odvažne okuse.
Zabava uz roštilj
KM121
Minimum za rezervaciju iznosi KM805
Naručite zabavu u vrtu bez brige
Možete poslati poruku domaćinu (Juanitas) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
8 godina iskustva
Radila sam u velikom restoranu u Škotskoj, razvijajući svoje vještine i kreativnost.
Usrećite druge kroz hranu
Kuhanje je za mene umjetnost - lijepa, živahna i napravljena s ljubavlju i osmijehom na licu.
Praktični trening u restoranu
Školovala sam se u kuhinji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Frýdek-Místek, Ostrava, Zlín i Olomouc. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM41
Minimum za rezervaciju iznosi KM483
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?