Poboljšajte francusku fuziju s Clémentom
Vrhunska francuska kuhinja sa strašću prema spajanju okusa i poštovanju sastojaka.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Vancouver
Dostupno u smještaju
Francuski dodir s opuštenim ozrač
KM193
Minimum za rezervaciju iznosi KM384
Udoban i opušten meni s francuskim štihom, savršen za ugodnu večer. 3 jela, uključujući 1 predjelo, 1 glavno jelo i 1 desert.
Dašak elegancije
KM253
Minimum za rezervaciju iznosi KM504
Prefinjeno putovanje kroz sezonske okuse, sa svakim jelom izrađenim kako bi se istaknuli svježi sastojci i tehniku. 4 jela, uključujući 1 predjelo, 2 glavna jela i 1 desert.
Profesionalni sto
KM313
Minimum za rezervaciju iznosi KM625
Jelovnik za degustaciju od farme do stola gdje se teksture, temperature i ukus spajaju u uravnoteženoj i elegantnoj progresiji. 6 jela, uključujući 1 kanapee, 2 predjela (hladna i topla), 2 glavna jela i 1 desert.
Možete poslati poruku domaćinu (Clément) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Više od 15 godina kuhanja u finim restoranima, uključujući 2 restorana s Michelinovim zvjezdicama.
Postignuće u karijeri
Osam godina u Crocodileu, u najboljem restoranu u Vancouveru.
Edukacija i obuka
Obučen u pariškim kulinarskim školama i kuhinjama s Michelinovim zvjezdicama u Francuskoj.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Vancouver, Richmond, Burnaby i North Vancouver. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM193
Minimum za rezervaciju iznosi KM384
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




