Uzvišeni catering za vjenčanja koji pruža Travis
Pouzdani od vrhunskih klijenata koji očekuju ništa manje od izvrsnosti.
Automatski prevedeno
Osoba za catering u gradu: Mesa
Dostupno u smještaju
Širenje potpisa
KM169
Minimum za rezervaciju iznosi KM5.049
Ovaj bife kombinuje eleganciju i obilje s nizom sezonski inspirisanih, vrhunskih jela. Uživajte u uzvišenim favoritima kao što su piletina Marsala i pirjana kratka rebarca predstavljena sa štihom i dizajnirana za dijeljenje.
Meni s 3 slijeda
KM219
Minimum za rezervaciju iznosi KM6.731
Ovaj povišeni obrok s više jela uključuje predjelo, predjelo i desert. Svako jelo je umjetnički izrađeno i pažljivo obloženo, osmišljeno kako bi pružilo besprijekoran i nezaboravan obrok.
Meni s 5 sljedova
KM303
Minimum za rezervaciju iznosi KM5.049
Ova proširena kulinarska prezentacija sadrži laganu salatu, predjelo, ručno izrađenu tjesteninu, predjelo i desert. Svaki tanjir izrađen od kuhara je umjetnički predstavljen s pažljivim korakom između kurseva.
Možete poslati poruku domaćinu (Travis) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
22 godine iskustva
Four Seasons u Carlsbadu, Kalifornija
Postignuće u karijeri
Vrlo poznati country pjevač je bio oduševljen hranom koju sam mu pripremila.
Edukacija i obuka
Studirao sam na Kalifornijskoj kulinarskoj akademiji i instruktor sam ServSafe.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Scottsdale, Superior i Coolidge. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM169
Minimum za rezervaciju iznosi KM5.049
Besplatno otkazivanje
Osobe za catering na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




