Baskijski okusi: od tradicije do trendova
Donosim više od20 godina u vrhunske kuhinje i istraživanja hrane. Svaka večera je lični pogled na baskijske okuse - izrađene očima kuhara, ukorijenjene u tradiciji i dijele se kao sa starim prijateljima.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Sebastián
Dostupno u smještaju
Meni tajnog društva
KM255
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Kuham ono što je važno. Baskijska jela izgrađena od onoga što je svježe tog dana - kokotxas, blistered paprika, sporog mesa. Inćuni tako oštri da vas probude. Vina koja zarađuju svoje sipanje. Nema trikova. Samo kuhar, stol, prava hrana i društvo zbog kojeg gubite pojam o vremenu. Bijeli luk prvi pogodi. Zatim so. Zatim tišina - kada je dovoljno dobra da niko ne govori. Ovo nije predstava. To je obrok koji vrijedi zapamtiti.
Možete poslati poruku domaćinu (Erich) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Izvršni kuhar u LABe; obučen u Mugaritzu i El Racó de Can Fabesu. Profesionalni kuhar za istraživanje i razvoj u Gustuu.
Postignuće u karijeri
Dobitnik nagrade APF; govornik u HIP Madridu, BEAM Summit i domaćin Pot Luck Food Talks
Edukacija i obuka
Klinarska diploma na ICC Caracas + Food Experience Design na Kulinarskom institutu Amerike
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: San Sebastián. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene:
20012, Donostia-San Sebastian, Baskija, Španija
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 16 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM255
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?