Kalifornijska vinska zemlja Santa Maria inspirisana roštiljem
Doživite ono po čemu je poznata kalifornijska vinska zemlja. Otvoreni roštilj TriTip Dimljena rebarca i prsa
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Carlsbad
Dostupno u smještaju
Applewood Smoked Pork Bbq Ribs
KM67 po grupi
Roštilj Svinjska rebarca su pušila nisko i sporo iznad jabukovog drveta i trešnje. Rebarca će biti prekrivena domaćim umakom za roštilj.
Santa Maria Tritip
KM76 po gostu
Pušili su od pijace do stola iznad otvorenog plamena. Uživat ćete u Santa Maria Tritipu koji će biti ukusan i nježan. Poslužuje se sa bocom ili povrćem i pecivom ili rolnicom.
Kauboj Tomahawk Ribeye
KM210 po gostu
Dimljen i zapečen iznad otvorenog plamena i vatre na drva. We grill up Usda Choice Cowboy Tomahawk Ribeye's Grilled to wood-fired flavor perfection. Poslužuje se sa strane izbora i peciva ili rolnica.
Možete poslati poruku domaćinu (Nathan) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
8 godina iskustva
Sponzor sam pod renomiranim brendovima za roštilj s kojima svi kuhamo.
Postignuće u karijeri
Sponzoriran za kuhanje od strane vrhunske firme za roštilj. Weber , Traeger, Kamado Joe i Blackstone
Edukacija i obuka
Naučio sam roštilj s vrhunskim kuharima za roštilj koji podržavaju dobro poznate potrošače u dvorištu
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: La Mesa, Santee, San Diego i Carlsbad. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM76 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM253
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?