Obroci na poljoprivrednim tržnicama i kulinarske avanture
Istražite najbolju lokalnu hranu i farmu s kuharicom Marzellom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Franklin
Dostupno u smještaju
Obilazak poljoprivredne tržnice i degustacija
KM162 KM162 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.274
Upoznajte kuharicu Trish na pijaci gdje se susreće sa svojim omiljenim lokalnim poljoprivrednicima i zanatlijama. Saznajte više o sezonskim proizvodima i kako ih koristiti u svojoj kuhinji.
Kreirajte jelovnik sa svojom grupom i zajedno pripremite obrok.
Napravite vlastiti suši maki
KM162 KM162 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.146
Svježi plodovi mora s Havaja su sve što koristimo za ovaj tečaj pripreme sushi makija s kompanijom Aloha Fish.
Saznajte više o pacifičkim plodovima mora dok pravite vlastite sushi maki rolne.
2 rolade po osobi
Uključeno je 1 predjelo
Možete poslati poruku domaćinu (Patricia) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Instruktor kuhanja na Visokoj školi za kulinarske umjetnosti
Podučavanje studenata o prehrani i kulinarstvu!
Postignuće u karijeri
Periodic Table Supper Club je istaknut za Farm to Table
Edukacija i obuka
Diplomirani nutricionist i prehrambeni naučnik
Menadžer za sigurnu poslugu, instruktor, nadzornik
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Franklin, Nashville, Madison i Bellevue. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM162 Od KM162 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.146
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?



