Rim u stolu
Rimski kuhar s korijenima u tradiciji, ali s inovativnim pogledom na međunarodnu kuhinju
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju
Aperitiv
KM98 po gostu
Hrana za prste s punjenim pizzama, kanape od lososa, povrće , mješavina frittatina, ražnjići od škampa i mascarpone, tiramisù .
Tradicionalna rimska jela
KM166 po gostu
Ponudit ćemo 3 tradicionalna rimska jela kao što su Carbonara, Cacio e Pepe, Cannelloni, mesne okruglice s umakom, Saltimbocca alla Romana, kolač od jabuka s kremom, Ricotta i tart od višnje
Ponudite gurmanske specijalitete
KM254 po gostu
Četiri gurmanska jela italijanske kuhinje bit će ponuđena s odličnim i kvalitetnim sirovinama kao što su Calamarata s dagnjama, Datterino paradajz, Courgette Flowers i Pecorino Fondue, Pumpkin Gnocchi, Guanciale, Pesto, 30-mjesečne pahuljice parmezana, Lignje špageti na umaku od graška i konfit od paradajza, salata od piletine revidirana na moj način, teletina s umakom od tune, Tiramisu
Možete poslati poruku domaćinu (Paola) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Kuhanje za ambasadu Italije u restoranu International Woman's Club IWCStoccolma
Postignuće u karijeri
Odabran na prijatnom TV događaju za goste i osoblje kuhara. Korporativni događaji kuhara
Edukacija i obuka
Diplomirao sam profesionalnog kuhara 2010. godine na SC.del Gambero Rosso u Rimu
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Monti, Celio, Prati i Rione XX Testaccio. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 6 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM98 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM332
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?