Signature Private Chef's Table by Eat, Cook, Joy
Odvažni, intimni, topli. Doživljaji koje restoran ne može pružiti.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Austin
Dostupno u smještaju
Ugrizi za iskrcavanje
KM52 KM52 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM251
Uzvišene grickalice i mali zalogaji, savršeni za grupu u pokretu!
Privatni sto u porodičnom stilu
KM109 KM109 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM418
Privatni doživljaji u porodičnom stilu za opušteno, opušteno vrijeme s porodicom ili prijateljima! Neka vam naši kuhari uživaju u prilagođenim ponudama menija, autentičnim razgovorima i lokalnim sastojcima i okusima!
Privatni doživljaji s profesionalnim kuharima
KM198 KM198 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM501
Elegantan, odvažan, neosporni. Neka vam naši kuhari uživaju u prilagođenim menijima, eleganciji i formalnijem doživljaju objedovanja!
Možete poslati poruku domaćinu (Chance) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
18 godina širom SAD-a, ulogama od perača posuđa do potpredsjednika kulinarstva, sada privatni kuhar.
Postignuće u karijeri
Radio u vrhunskim američkim institucijama; napredovao od početnih pozicija do pozicije potpredsjednika za kulinarstvo.
Edukacija i obuka
Diplomirao na međunarodnom institutu Le Cordon Bleu; uloge u Bijoux, The French Room.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Austin, Johnson City, Blanco i Smithville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM52 Od KM52 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM251
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




