Inspirisana francuska kuhinja, Christophe

Pozivam vas da doživite originalni doživljaj kroz prijateljsku kuhinju punu otkrića ukusa.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Chantilly
Dostupno u smještaju

Posebna koktel večera

KM94 KM94 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM939
Hladno slani ražanj od škampa, ananasa i mente Kruška i dimljene patke dojke Salata od školjki, langoustine juice vinaigrette Patka foie gras i karamelizovana jabuka Vrući ukus/piletina i tandoori bouché Chorizo Tortilla Zelene šparoge na žaru i dimljeni losos Rižoto s gljivama i okusima tartufa Sir/Brie punjen orasima i jabukom Granny Smith Sweet/Rhubarb and Strawberry Crumble Taljenje čokolade od maline Passion fruit panna cotta

Praznični okusi

KM128 KM128 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM763
Uživajte u elegantnom meniju koji se sastoji od lisnatih tartleta od fileta crvenog barbuna sa sosom piperade, telećeg odreska u korici od bilja u stilu „tajine”, s pečenim slatkim krompirom i graškom, te crème brûlée od malina s karameliziranim komadićima lješnjaka.

U ribarskoj mreži

KM157 KM157 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM939
Počastite se elegantnim kulinarskim putovanjem koje uključuje kapućino s tartufima, tartare od rakova i tempuru od šparoga, bakalara s jus školjkama i crème brûlée s malinama i karamelizovanim čipsom od lješnjaka

Meni za posebne rođendane

KM177 KM177 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.056
Luksuzno kulinarsko putovanje od karpaccia od školjki, kroz trilogiju pačje foie gras, cassolette od kozica s jastogom u iznenađenju od lisnatog tijesta, do grandioznog finala s ledenim sufleom s crvenim voćem

Epikurejski meni

KM196 KM196 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Uživajte u profinjenom meniju karpaccia od školjki s ružičastim paprikama, kapućinu s pačjom foie gras, teletinom sa zelenim šparogama i makaronom od vanilije od maline.
Možete poslati poruku domaćinu (Christophe) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
23 godine iskustva
Bio sam pod kuharom u Plazza Athénée u Parizu
Postignuće u karijeri
Učestvovao sam u dokumentarnom filmu Envoyé Special (Francuska 2) na temu Kuhara.
Edukacija i obuka
Nagrada za ručni rad u Rotary klubu Bronzana medalja na olimpijadi kuhanja
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Chantilly, Pariz, Senlis i L'Isle-Adam. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM128 Od KM128 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM763
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Inspirisana francuska kuhinja, Christophe

Pozivam vas da doživite originalni doživljaj kroz prijateljsku kuhinju punu otkrića ukusa.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Chantilly
Dostupno u smještaju
KM128 Od KM128 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM763
Besplatno otkazivanje

Posebna koktel večera

KM94 KM94 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM939
Hladno slani ražanj od škampa, ananasa i mente Kruška i dimljene patke dojke Salata od školjki, langoustine juice vinaigrette Patka foie gras i karamelizovana jabuka Vrući ukus/piletina i tandoori bouché Chorizo Tortilla Zelene šparoge na žaru i dimljeni losos Rižoto s gljivama i okusima tartufa Sir/Brie punjen orasima i jabukom Granny Smith Sweet/Rhubarb and Strawberry Crumble Taljenje čokolade od maline Passion fruit panna cotta

Praznični okusi

KM128 KM128 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM763
Uživajte u elegantnom meniju koji se sastoji od lisnatih tartleta od fileta crvenog barbuna sa sosom piperade, telećeg odreska u korici od bilja u stilu „tajine”, s pečenim slatkim krompirom i graškom, te crème brûlée od malina s karameliziranim komadićima lješnjaka.

U ribarskoj mreži

KM157 KM157 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM939
Počastite se elegantnim kulinarskim putovanjem koje uključuje kapućino s tartufima, tartare od rakova i tempuru od šparoga, bakalara s jus školjkama i crème brûlée s malinama i karamelizovanim čipsom od lješnjaka

Meni za posebne rođendane

KM177 KM177 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.056
Luksuzno kulinarsko putovanje od karpaccia od školjki, kroz trilogiju pačje foie gras, cassolette od kozica s jastogom u iznenađenju od lisnatog tijesta, do grandioznog finala s ledenim sufleom s crvenim voćem

Epikurejski meni

KM196 KM196 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Uživajte u profinjenom meniju karpaccia od školjki s ružičastim paprikama, kapućinu s pačjom foie gras, teletinom sa zelenim šparogama i makaronom od vanilije od maline.
Možete poslati poruku domaćinu (Christophe) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
23 godine iskustva
Bio sam pod kuharom u Plazza Athénée u Parizu
Postignuće u karijeri
Učestvovao sam u dokumentarnom filmu Envoyé Special (Francuska 2) na temu Kuhara.
Edukacija i obuka
Nagrada za ručni rad u Rotary klubu Bronzana medalja na olimpijadi kuhanja
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Chantilly, Pariz, Senlis i L'Isle-Adam. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?